domingo, 2 de diciembre de 2018

Crim el grup Punk Català presenta el seu disc "Pare nostre que esteu a l'infern"


CRIM, EL GRUP QUE LIDERA L'ESCENA CATALANA PUNK, PUBLICA L'ESPERADÍSSIM NOU DISC "PARE NOSTRE QUE ESTEU A L'INFERN" A L'ESTAT ESPANYOL, EUROPA I ESTATS UNITS

Crim són la banda catalana de punk que més triomfa fora del principat. Cenyint-nos només en l'any passat van fer tres llargues gires per Europa i una gira de deu concerts als Estats Units.

Banda de punk-rock de Tarragona formada durant el 2011, inspirats per la cruesa i melodies de bandes com Social Distortion, Leatherface, Cock Sparrer, Vanilla Muffins...


"Pare nostre que esteu a l’infern " està editat a l’estat espanyol a través dels segells HFMN Records/BCore, a Europa a través del segell alemany Contra i als Estats Units amb Pirate Press. La premsa especialitzada ja l’ha definit com el millor disc de la banda.

Els tarragonins van ser escollits pels llegendaris Adicts per a acompanyar-los a la seva darrera gira. També han acompanyat gires de grups històrics com The Toy Dolls i Bad Co Project i han telonejat  Bad Religion, Talco, Decendents o Lag Wagon.

Al llarg dels seus set anys de carrera han deixat amb la boca oberta a públic, organització i premsa del Punk Rock Bowling de Las Vegas o el Punk Rock Holiday d’Eslov.nia, dos dels principals festivals punk del món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario