miércoles, 5 de diciembre de 2018

Ginestà presenta nou disc "Neix"

A mig cami entre el pop, el folk i la cançó protesta, GINESTÀ es donen a conèixer amb tota una declaració d'intencions sincera i desafiant. A "Neix" (Autoeditat, 2018) s'hi poden escoltar cançons dolces com "Adentro" que parla de la cruesa del desamor romàntic i d'altres com "Construim" on recorden lluites passades i conviden a fer memòria per seguir sent combatius o "Nostalgia", que es un relatde la ciutat de Girona amb pinzellades de desitjos, frustracions i quotidianitat. A més inclou temes com "Folk tendre" o "Bruixes" que van ser els dos primers singles de l'àlbum i sumen cinquanta mil reproduccions a les plataformes digitals.
GINESTÀ es un grup jove que va néixer a Barcelona fa uns mesos però que està format per cinc persones vingudes de diferents punts del país; Pau i Júlia a la veu son dos germans implacables amb una connexió molt especial i acompanyats d'una banda exquisita amb Andreu a la guitarra, Zoe al baix i Macià a la bateria. Tots junts fan GINESTÀ un projecte ple de força i tendresa.
Es van donar a conèixer amb la presentació del seu primer disc al festival BarnaSants, la primavera d'aquest mateix anym un disc carregat de perspectiva crítica, on conviden a repensar les relacions i on parlen d'altres maneres d'estimar i teixir relacions. És una petita joia gravada a l'Atlàntida estudi, amb col.laboracions com la de Gemma Polo de Roba Estesa i Vera Carrión de Mafalda.
Amb aquest debut el grup guanya el Programa Suport a la Creació 2018 de la Casa de la Música per a la producció de directes que els permetrà treballar aspectes tècnics, escènics i musicals per millorar i oferir un bon directe. Oportunitat per enamorar durant la gira per les principals ciutats del territori.


No hay comentarios:

Publicar un comentario