sábado, 5 de enero de 2019

Janua Caeli ens presenta el seu metaphysical folk amb el EP "A beam of light in the soul"



Janua Caeli es una banda de metaphysical folk, formada per Pep Bajistico al baix elèctric, Lluís Gibert a la bateria, Josep Jurado a la percussió, Toni Capitán Vargas a la guitarra i veu i Jordi Lapsus a la guitarra i veu.
En aquest darrer ep hi trobem tres cançons enèrgiques, contundents i amb molt bona aura: "You can`t shake Jesus" és una canço d'un compositor nord-america que es diu Gordon Kennedy i que la banda va conèixer a traves de Ricky Skaggs & Kentucky Thunder ,uns dels millors grups de musica bluegrass i country; la lletra parla de Jesucrist. "Serpent of Dreams" es una composició de Jorma Kaukonen, guitarra dels mítics Jefferson Airplane i  Hot Tuna. "Daevid Allen´s Theme" es una composició seva dedicada a la memòria de Daevid Allen, líder de Gong ,un grup anglo-frances que tocava psicodèlica ,jazz, cosmic music etc... i en aquest tema en concret afegeixen un mantra de la tradició hindú. 
El disc ha estat enregistrat per Marc Ribera a Magneti Studio el 30 d'octubre de 2018 i conté les fotos de: David Millán Visual TC (foto de grup) i Roser Perasala (portada).
Un disc fresc, enèrgic, amb ritmes i lletres que us sorprendran i que et faran connectar amb la banda, els seus sentiments i emocions. Una banda que val molt la pena, de la qual esperem en impaciència el seu LP. No dubteu a escoltar aquesta joia nova aferrada amb cançons bones del passat però amb un toc actual.
Janua Caeli es un grup interessat per la espiritualitat i també per el missatge que hi ha dins de les cançons de folk antigues. Com a musics venen de diferents experiències dins del rock progressiu, el rock 'n' roll, el flamenc i el pop .

Aquí els podeu escoltar en estat pur:

No hay comentarios:

Publicar un comentario