miércoles, 9 de enero de 2019

Petit & Nuna presenten "Cançons dolces, vol.1"


Petit & Nua es un duet format per la Berta Garcia (Nuna) i Jordi Blanes (Petit), interpreten cançons d'estils molt diversos que van del Jazz fins el Pop més actual. Tots dos músics han format part i participen en d'altres aventures musicals de les que es nodreixen tot conformat el seu univers de notes i ritmes que comparteixen també en les seves creacions pròpies.

El seu primer disc "Cançons dolces, vol.1" (Segell Microscopi.2019) es el recull de temes propis i tres versions molt personals, passant pel pop, el jazz i fins i tot pel barroc. En total, un conjunt de set temes tractats amb molta delicadesa, cantats a cau d'orella i de la manera més càlida que el duo ha pogut interpretar. Es tracta d'una combinació de veus, contrabaix, baix elèctric, piano i guitarra clàssica enregistrats amb microfonia de cinta, tal com es feia antigament als '50-'60. Això aporta aquesta sensació de proximitat a les cançons, creades especialment per endinsar-se en la característica nostàlgica nadalenca.

Un disc amb molt sentiment, punyent i alhora delicat, que ofereix un ventall musical gran i unes lletres molt tendres. Aquí en teniu una mostra:

No hay comentarios:

Publicar un comentario