martes, 8 de enero de 2019

Jah Chango i el ritmes llatins del disc "#UnKiloDeMas"


"UnKiloDeMas" es el nou disc de Jah Chango dóna el següent pas
El cantant Formentera Jah Chango presenta seu nou disco. Sortint d'un ancoratge del reggae, la seva música es va convertir en un experiment inspirat en la música llatina, amb el potencial d'apassionar i fascinar milers d'oients. L'ambiciós artista germano-hispà, resident a Formentera, ara presenta #UnKiloDeMas, el seu segon àlbum d'estudi que definitivament té uns quilos de més per ofrerir. Les dotze cançons i les dues versions de Dub del productor Umberto Echore; presentan una obra d'art extensa i sofisticada, que no només brilla amb quilos, sinó amb gran atenció al detall. Tot això recolzat per col·laboracions com la de Maribel La Canija en la vibrant cançó "La Rumba Llegó“o la de Ras Muhamad, present en el "Modern Roots" reggae, "Even If You Fall" .I això no és tot, en el primer single titulat “Sofá de Cuero” extret del nou àlbum, compta amb la col·laboració de Pau Donés, cantant del conegut grup de rock llatí Jarabe de Palo. la bellíssima cançó va tenir moltíssim èxit a Sud-amèrica entrant al TOP 50 VIRAL de Spotify a Mèxic, Argentina , Costa Rica i Xile, empenyent així a “Sofá de Cuero”, en tot just un mes, a les 300K escuchas. El àlbum va ser gravat en els prestigiosos Clouds Hills Studiosde Hamburg, on Chango va poder comptar amb instrumentalistes del més alt nivell com Frank "Pollensi "Polak, de la banda The Evolution de Gentleman, Mr Kilombo, exguitarrista del grup de pop espanyol Macaco, o DJ Panko, la estrella de l'escena musical de Barcelona. 
# UnKiloDeMases un veritable gegant en termes de diversitat musical. Aquest àlbum està creat per enderrocar murs entre gèneres i escenes, per estendre ponts entre les persones, difondre l'alegria de la vida i l'estima per la música amb un estat d'ànim progressista, positiu i seriós. Jah Chango ha treballat dur i amb èxit en el passat per tenir una posició estable en el món de la música, i ara està definitivament llest per donar el següent pas.
Un disc enèrgic, ple de bones vibracions, molta humanitat i molta sensibilitat en un disc de plàstic, amb un gran embolcall ple de bons dibuixos i bon disseny. Un gran disc fet per oients exigents que voldran trobar del bo el millor i creieu-me, ho trobaran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario