sábado, 16 de febrero de 2019

Fran Martínez: Pop rock antioxidant, sense conservants ni colorants


Avui al blog LMALF parlem de Fran Martinez: Vocalista, guitarra i compositor valencià, Fran Martínez porta temps en el món de la música pop rock; de formació clàssica i autodidacta a parts iguals, ha format part de bandes com La sombra de Peter i és fundador d'altres com
Mentiras a Wendy y Suite Avalon. productor i compositor dels treballs discogràfics d'aquestes dues
últimes “Septiembre a nuestros pies” i “Avalon”, a l'octubre d'aquest 2018 decideix fer un pas endavant i començar la seva carrera en solitari.
Durant aquests anys, Fran ha anat evolucionant des de productor de música instrumental, a la baixa, guitarrista i compositor fins vocalista principal, movent-se des de cançons d'amor i desamor fins a les de superació personal, caminant des de lletres transcendents fins a altres molt més senzilles i directes. Però, sobretot, conservant la seva essència consistent en fer-ho tot des de l'honestedat i amb el cor, amb humilitat i persistència. Fruit d'aquesta última, el dia 26 de febrer Fran Martinez va estrenar el seu primer EP en solitari: “Baila con la lluvia”

“Baila con la lluvia”: Aquest primer treball està compost per cinc cançons: "Baila con la lluvia", "Fuimos uno", "Estatuas de sal", "El fondo del mar" i "Sueño a ninguna parte"; interpretades tan sols amb la seva veu i guitarra, i gravades en directe a Estudi Elefante (València). està disponible en plataformes digitals (Spotify, Google Play Music, etc ...) i va acompanyat a més de vídeos dels temes, disponibles a través de youtube i facebook.

Es tracta d'un treball tan directe com transparent, el més personal de tots els seus projectes fins a la data, nascut del fons de l'ànima i que busca projectar-se cap a fora, amb lletres de superació, amor i desamor. bevent d'experiències pròpies, bones i menys bones, però sempre buscant la llum i el costat positiu de les coses.

El nom d'aquest EP neix del seu primer tema, compost per al mateix en un dia plujós de setembre, en què les tempestes i la pluja van voler que la música tornés a sortir de la seva guitarra. La filosofia vital i musical de Fran i la seva treball: accepta i aprofita el millor de cada situació, fàcil o difícil, per aprendre i canviar el que t'envolta.

Amb gran èxit l'estrena en directe d'aquest treball va tenir lloc el 9 de març a la sala "El volander" (València), on acompanyat per altres músics a l'escenari Fran va interpretar els 5 temes del seu EP i altres temes propis i versions. Directe, sincer i transparent.

A partir d'aquesta primera presentació hi ha prevista una sèrie d'acústics en diferents punts d'Espanya, com els realitzats a l'abril a Sanlúcar de Barrameda (Cadiz), o els previstos a Madrid, Barcelona i altres ciutats, les dates dels quals es comunicaran en xarxes socials.

En resum un disc estrepitós on art i emoció van de la mà en un producte sincer, proper i on la unitat i la continuïtat es com en un llibre amb els seus capítols que fan frisar al oïdor, esperem que properament podem escoltar nous capítols.


No hay comentarios:

Publicar un comentario