lunes, 18 de febrero de 2019

Acústiquem presenta el seu tercer treball "En tots els sentits"


Avui ens fa il.lusió parlar d'un projecte que des del blog LMALF, fa temps que li seguim la pista; Acústiquem: és un projecte musical, és una ambició personal i una necessitat vital d’expressió artística.
Miquel Fernández, està al capdavant de Acústiquem: és músic des de fa prop de quinze anys, nascut a Canovelles el 1990, graduat en Musicologia, màster en professorat de secundària i professor de guitarra i cant. Són moltes les bandes i influències que conformen el meu estil, indefinible però únic.
Tres anys enrere vaig decidir compartir amb el públic les meves creacions traient el primer EP homònim d’Acústiquem, i mig centenar d’actuacions després sota aquest pseudònim arrenco una nova etapa amb un nou disc que ben aviat veurà la llum. Posteriorment va treure "El dia que no ens vam conèixer"
Amb la seva música aposta per posades en escena senzilles i properes sense deixar d’experimentar amb múltiples gèneres, formats, instruments i músics, sempre mantenint una mateixa essència a cada cançó. Però Acústiquem no ho és tot a la seva vida, altres projectes musicals que l’acompanyen i ajuden a créixer a cada assaig i cada actuació són: In Crescendo i Jesse & James, dues branques quasi oposades d’un mateix món sense les quals no podria viure.
Ara presenta "En tots els sentits" (Autoeditat, 2018) un disc rodó on es consolida com artista, treien suc a tot l'après i tenint clar com fer la feina. Un disc enèrgic, emotiu i amb força on a travès de les cançons "Desordenats", "Em criden", "La jove veu de la maduresa", "Un home", "Secrets", "Més d'una vida", "Un altre història", "Per sempre per ara", "Colors d'Irlanda" i "L'herba" on barreja violins, música pop-rock amb un resultat espectacular. Una veu potent i amb molts de colors que acompanya per aquest viatge sentimental i de vivències vitals. 100% recomanat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario