martes, 19 de febrero de 2019

Ruido Paraíso presenta “Gran Atlas"” su nuevo LP


Ruido Paraíso presenta “Gran Atlas" (Universal Music Publishing, 2019), el seu nou LP.

Ruido Paraíso (projecte en solitari del músic i actor Aníbal Gómez, conegut per ser la meitat de Ojete Calor) torna amb un segon i heterogeni LP després de "Polifonia", el seu enganxós debut electrònic i festiu de 2015, que ja presentava els contrastos d'estil propis del projecte. Sense espai per a la repetició, el disc, que bé podria ser un gran atles emocional, abasta el rancor i la nostàlgia, però sobretot la passió i el desamor.

Converses amb la mort, miracles que t'obren els ulls, la superació de la ruptura i el ressentiment, són altres dels temes que entronquen el repertori de “Gran Atlas" (Universal Music Publishing, 2019)

Des del disc fins al rock, passant per un grapat de gèneres, ens trobem amb un romiatge pop que parla amb cert humor negre sobre la passió, mort i resurrecció del cor. Deu cançons de pop ballable i misteriós, sinceres i introspectives, on la imatgeria sacra ocupa un paper important en els talls més foscos.

“Gran Atlas" (Universal Music Publishing, 2019), coproduït per Aníbal Gómez i Miguel Arias (Arkademode), ha estat gravat i produït per Aníbal i Guille Mostaza en els estudis Alamo Shock (Madrid) i compta amb la col·laboració especial de La Bien Querida posant la seva veu al tema “Milagro”.

El nou disc va sortir a la venda el proper divendres 1 de febrer, estarà disponible a totes les plataformes digitals i comptarà amb una acurada edició limitada en vinil de 180gr + CD només disponible a www.ruidoparaiso.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario