sábado, 23 de febrero de 2019

Tornen els BB SIN SED amb "La dirección que no tomo"


Amb el cinquè àlbum "La dirección que no tomo", reapareixen els BB SIN SED més directes, agressius i poètics que mai. El single "Estátua de sal" marcarà el que ens espera de la banda aquest 2019.
Els productors Mike Mariconda i Marc Tena exploren totes les textures del seu rock més visceral.
Tornen disposats a trobar el seu espai en un món post-internet amb un nou disc de 10 cançons "La dirección que no tomo", on apareixen els BB SIN SED  més directes i agressius dels dos primers Lps i els més poètics de Casa Doce, però també el Rock llatí, Television, Sex Pistols, la Bíblia, Juan i Junior, James Brown, els Salvajes, Jack Kerouac, els Rolling Stones, Ennio Morricone, els Stooges, Joy Division, Poe, el Gospel, el Blues rural i tota la música i literatura que sempre els va apassionar i que no els  deixa en pau, per això tornen, per això són aquí.
El 1987, graven el seu primer treball BB SIN SED pel segell Tres cipreses-Dro. El 1989 el segon, Sed de sed amb el que actuen com teloners per tot l´estat durant dues gires dels Ramones. El 1991 apareix Casa Doce (Discmedi) i s´acomiaden el 1997 amb Ahora, fins ara, 20 anys després.
Però...qué s´espera dels BB SIN SED  el 2019?. Doncs més Rock que Pop: quitarres que cruixen, baixos que retrunyen i una bateria que esclata. Un disc on els productors Mike Mariconda i Marc Tena han ajudat a explorar decenes de textures per les seves guitarres, on la bateria marca el ritme, sense claquetes ni recordings excesius i sense el maleït processador de veu. Aquesta és la direcció que han représ.
I obren aquest nou capítol amb el single "Estátua de sal", un títol ple de ressonàncies bíbliques; una història de sempre, del voler fer allò que  diuen que no has de fer. Amor i desamor van turnant-se fins a arribar a cotes insuportables. Aquí estan els BB SIN SED 
Un disc enèrgic i potent on demostren que la banda està més forta que mai, que te més ganes de fer coses i que volen donar més guerra que mai amb el seu rock madur i punyent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario