sábado, 30 de marzo de 2019

Joan Boada Bandulimejant presenta "cedeerra"


Joan Boada BANDULIMEJANT presenta el seu segon disc en format de cantautor folk. 
El disc titulat "Cedeerra" (Kasba,2019), i on en Joan mostra la seva vessant més compromesa i combativa, sense massa embuts. Disc amb tocs de pop i també de folk, recitats i versions, amb una estètica més animada, vibrant i desacomplexada que en el seu primer treball "És molt fàcil" (Kasba 2015).
En el disc, produït, editat, mesclat i masteritzat a Sia Studio per en Jordi Armengol, apareixen en Joan Boada a la veu, llaüts i mandolines, acompanyat a les guitarres i programacions pel mateix Jordi, i pel David Plaza, "Plaç" al baix elèctric.
El disc inclou també col•laboracions ben especials, d'antics membres de La Carrau com la Carol Duran al violí i veus, en Roc Albero a la trompeta i arranjaments de vents, en Pep Moliner al trombó i la tuba, així com en Victor Pedrol, del grup AMEBA, a l’acordió diatònic. En Jordi Martínez ens hi recita un text i el Brossa Quartet omplen un tema amb un arranjament de cordes de l’Aleix Puig. 
Tot això amb veus, gralles i ambients gravats entre Terrassa i Santa Coloma de Gramenet, que donen un toc càlid i actual però alhora popular a les noves cançons i versions que presenta en Joan.
La portada és un dibuix original de la Pili Parra, i el disseny i paginat son de l’Anna Estany.
La presentació oficial va ser al C.A.T. de Gràcia dins del Festival Tradicionàrius 2019 el passat 21 de març de 2019.
Disc directe, enèrgica, amb música feta des del cor fruït dels sentiments que darrerament sorgeixen de nosaltres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario