viernes, 29 de marzo de 2019

Vestby i el seu EP "Dorado Marbellí"


Vestby és un duet de Barcelona de Lo-Fi pop.
Presenten el EP anomenat "Dorado Marbellí" on tot és més clar i brillant des de la talaia del neoliberalisme. Fan cançons de tres acords, samplejen ritmes i transcriuen les lletres revelades per l'Oracle del Llobregat. Canteu a les coses brillants: or autèntic i falsificacions. Els hi agradin el fuzz, sintetitzadors clàssics, Fender Telecaster, les tradicions, Pepsi, l'electroclash i Jonathan Richman.
De tota aquesta mescla surten cançons crítiques sobre la riquesa marbellí, recordatoris de l'època d'abandonament soviètic associat a un estat anímic, la divisió d'opinions a Espanya, la política, la simbologia de les pluges torrencials, de la història de guerres, esclaus, l'or, els mars... que queda llunyana i no tant en la nostra societat i una reversió pop-indie-rock de la tradicional "La presó de Lleida".
L'EP es va gravar a la Capsa el novembre de 2018, l'enginyer de so va ser Jordi Colomé (Mi Capitán, Egonsoda, Mishima...), ha estat produït per Vestby amb Ivó V a la guitarra i veu i Xavier Llopis a la bateria.
Un treball molt interessant que deixa amb ganes de més i que esperem que aquest duet de Barcelona, ens proporcionin aviat. Una banda gran de petit format que donarà molt que parlar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario