domingo, 24 de marzo de 2019

Lasto Sanco presenta disc "Perdita Kompaso"


Perdita Kompaso (Coopula, 2019)  és el primer disc de Lasta Sanco, que es va estrenar el passat 15 de març sota el segell de Coopula. “Perdita Kompaso”, “brúixola perduda” en l’idioma Esperanto, evoca el mestissatge de llengües, cultures i estils musicals, narrant la manera d’apreciar la vida de la banda cerverina. 

En aquest primer treball de 5 cançons, podem veure com les llengües maternes dels seus membres s’uneixen sense complexes: català nord-occidental, castellà, portuguès i lingala. Aquesta última és la llengua centre-africana que han heretat dels orígens angolesos del seu cantant. El títol en Esperanto és tota una declaració d’intencions.  

Musicalment no queda enrere aquesta fusió cultural utilitzant estils com el reggae, el punkrock i els ritmes africans. L’instrumentació amb bateria electrònica, baixos i melodies de sintetitzador i guitarra elèctrica també hi contribueixen. 

L’E.P. ha estat enregistrat a Woodwave Studio amb Xavi Barrero, produït per Xavier Vallverdú, i masteritzat a Ultramarinos Mastering. La presentació de Perdita Kompaso serà el 13 d’abril al Casal de Cervera. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario