viernes, 19 de abril de 2019

El Chamuyo presenta "La última conexión al sofá"


EL CHAMUYO es una banda de la Comunitat Valenciana que dóna un nou color a la paraula fusió, conjugant amb els estils infinits. Parlar de la Chamuyo és viure l'escenari amb la màxima adrenalina, des de la calidesa de les lletres que arriben a l'ànima a través de balls desenfrenat fins al poder dels seus riffs de vents i guitarres.
El Chamuyo, amb més de 10 anys a l'esquena, diverses gires per la península i festivals de prestigi nacional/internacional (Viña Rock, Rototom Sunsplash, Picon rock, art a Bitrir, etc.)
Enfronten a aquest 2019 carregat de reptes amb el seu nou i més complert treball: "La última conexión al sofá " L'indiscutible millor àlbum de la banda fins ara, on brillen els anys de directe i la relació dels músics a l'hora de crear. Combinant l'estil particular de el Chamuyo amb les col·laboracions de reconeguts músics, garantint el so eclèctic i original al qual estem acostumats.
Un disc fresc, enèrgic on el pes de la música i lletra están a parts iguals per gaudir d'un bon ball per exemple al costat de la platja amb aquesta banda valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario