jueves, 18 de abril de 2019

Los de Marras publican el proper 17 maig nou disc doble CD i DVD en directe "Sucede"


LOS DE MARRAS publicaran "Sucede" el proper 17 de maig, el seu nou DVD + 2 CD en directe
¿Quan un disc en directe? Aquesta pregunta portava un munt d'anys acompanyant-los en qüestió i sempre responien el mateix: - De moment no, però algun dia ho farem ... i aquest any 2019 amb la confiança oferta per Maldito Records i l'afecte d'un públic que no para de fer-los somiar i volar van decidir que havia arribat el momento.
Al setembre de 2018 es van reunir i van tancar la data de la realització del concert, en principi havia de ser una nit a la sala REPVBLICCA de València però les entrades es van esgotar i van obrir una altra data per respecte a tota la gent que s'havia quedat fora amb ganes de participar d'aquesta festa, perquè així ho han volgut plantejar des del principi, una festa en què celebrarien vint anys de carrera envoltant-se de companys i companyes de carretera i buscant a grans professionals en la part tècnica perquè tot sortís perfecte, per que tant músics com públic gaudiran d'una cosa especial i diferent.
Un dels punts de partida era la coincidència de la sortida del seu primer disc: "Precede" (gener de 2001) amb la data de l'enregistrament del disc en directe (gener de 2019) on compliria la seva majoria d'edat i aquesta és la raó per la qual el disc i DVD es diu , perquè si treballes dur, baralles i mai et rendeixes al final els somnis es compleixen, al final la màgia passa. Fins a arribar a les dates de l'enregistrament i després d'aquesta, tant la banda com un bossell de gent han treballat molt dur, s'han invertit moltes hores d'esforç, suor i lluita i això queda reflectit en les més de 2 hores de rocanrol que la gent va a trobar en aquest treball.
L'enregistrament visual ha anat a càrrec de Taom, l'enregistrament de so l'han realitzat Enrique Soriano i Jordi Bernabé, les mescles han estat fetes a SO XXI per Javier San Martín, la masterització en Crossfade Mastering per Enrique Soriano, l'equip tècnic de la sala Acustic Crom, tècnic de PA Mon, tècnic de monitors Rafa Gómez "Rafeta", fotografia Irene Bernad, disseny Elena Tormo, escenografia Irene Vidal i Ana López, tècnic de llums Marc Torner ... Aquests grans professionals són els causants del que aneu a veure i escoltar en aquesta obra. D'altra banda, tenim a Carles Fuster de producció; Emilio Gerique producció executiva; Elena Tormo, Manolo Piza i Israel Benavent auxiliars de producció; Jaume Serna auxiliar edició de vídeo; Mario Márquez backliner; Anna Cunyat i Alba Castañares amb el marxandatge; LEONIA SPORT producció marxandatge i MALDITO RECORDS segell discogràfic, sense aquest excepcional equip humà res del que va passar en aquelles dues meravelloses nits hagués estat possible.
I finalment tenim a LOS DE MARRAS: Agustín, cantant; Iñaki, guitarra; Pau, bateria; Nelo, guitarra i veus; Warrior, guitarra i veus; Dani: Baix i veus. Aquests sis músics que toquen, canten, salten i gaudeixen com nens envoltats d'impressionants col·laboracions arribades d'un munt de llocs diferents, que no desvetllarem perquè les gaudiu quan vegeu el resultat final. Creiem que aquest directe és un punt i seguit necessari en la carrera d'una banda que mentre els somnis aguantin seguiran fent soroll.

No hay comentarios:

Publicar un comentario