jueves, 18 de abril de 2019

Els madrilenys PAPAWANDA presenten el disc "Hasta que seamos ceniza"

A finals de 2015 Papawanda es proclama vencedors del Concurs Nacional de bandes PlayOn i prenen el seu segon treball “Mejor Pedir Perdón Que Pedir Permiso”. Des de 2016 fins a l'actualitat amb la seva última obra "Hasta que seamos Ceniza” (2018) hem realitzat dues gires amb un total de 156 concerts per tot Europa que els ha portat a recorrer les sales i festivals d'Espanya, Itàlia, França i Àustria i que es premiaran amb dotze Premis Nacionals, seleccionats com una de les sis bandes de la cadena revelació de SER/MADRID SOUNDS i destacada per la crítica musical a RADIO3 i Onda Madrid.
Papawanda és una banda de música jamaicana de Madrid que beu d'altres influències com el funk, el jazz o l'afrobeat, la fusió amb la qual s'eleva directament a una experiència d'energia pura, dansa i color.
Gràcies a la seva última gira (Hasta que seamos ceniza Tour 2018), Papawanda s'ha convertit en una de les propostes musicals més prometedores del panorama nacional d'acord a mitjans com la Cadena SER o RADIO3. Han obtingut el primer premi en 12 competicions nacionals i han telonejat grans artistas: La Raiz, Muchachito, La Fuga, Terrakota, Canteca de Macao, Sidecars, Arco, The Burning o Asfalto; a més han penjat el cartell de les entrades exhaurides a les principals sales de ciutats com Madrid (Caracol), Malaga (Zzpub), Burgos (casa de las Musas), Bilbao (Cotton Club), Pamplona (Zentral) o Granada (El tren) i va visitar moltes més ciutats a través de Festival d’Avignon (Avignon Francia) ArteSano (Málaga), Mestizao (Granada), Fiestizaje (León), Artim, WIM (Burgos), Reina Loba (Ourense), Riberola (Tarragona), Cadalso Rock (Cáceres), etc. També han participat en festivals com la Feria de Málaga, la Semana Grande de Bilbao, las fiestas del Pilar de Zaragoza i les festes municipales dels principals barris de Madrid, la seva ciutat natal (Lavapiés, El Pilar, Barajas, San Fernando, Moncloa-Aravaca, Arganzuela, Adelfas, Hortaleza)
Actualment, el grup presenta el seu tercer disc, "Hasta que seamos ceniza", un LP en el qual han participat: Mundo Chillón, Hammond York y HAF, entre d'altres. Mostra una visió crítica del món, on l'ironia i el nihilisme social característics de la seva generació encara deixen espai per a l'optimisme.
Música potent, reivindicativa i jove que fan d'aquesta banda madrilenya una de les de tenir en compte en el nou panorama festiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario