lunes, 1 de abril de 2019

Els saragossans 13Krauss presenten "Redención"


"Rendencion"  (Rock de Kasba, 2019) és el nou disc dels saragossans 13KRAUSS, ambaixadors culturals del folk punk aragonès que han explorat la seva música i energia en diferents gires europees i nombrosos festivals del gènere. Amb aquesta nova peça se'ns presenten un 13KRAUSS renovats, en quan a l'instrumentació o so, com bé reflecteix en el resultat final.
"Rendencion"  (Rock de Kasba, 2019) són onze històries que desemboquen en una sola, la que els ha portat fins aquí i que guarda cert paral·lelisme amb alguna de les que s'explica en el mateix àlbum, l'actitud punk i l'essència folk, en aquesta etapa més propera potser a uns Flogging Molly uqe a uns The Real McKenzies, i afegeix peces que aconsegueixen trencar estereotips i acostar-se a un altre públic no tan familiaritzat amb aquest subgènere.
Com en els seus dos anteriors discos, alternen anglès i castellà sense que això faci saltar alarma alguna, amb la mateixa naturalitat que sempre ho han fet, i amb el nou registre que aporta la veu de Mario.
Pimen, de la banda catalana Milenrama, col.labora en "Verte perder" on aquest registre que aporta la veu de Mario.
Produït per Xavi Estivill i 13Krauss en els Estudios El Túnel de Saragossa on ja es va gestar el seu primer disc i on s'ha tractat amb especial cura la producció sense restar-li força a la intenció de les cançons.
La part gràfica ha anat a càrrec de Javier Dorado López, baixista de Crim, que també exerceix aquesta tasca en la seva pròpia banda i que ha fet un excel·lent treball a "Redención".
En definitiva, "Redención" és una una explosió per sortir de la foscor i donar pas a la lluentor de les onze cançons que s'han inclòs en aquest treball.
Passaran a presentar el disc per Saragossa, Madrid. Vall de Roures i Còrdova, a terres catalanes estaran el proper 10 de maig a La Masia de Sant Boi de Llobregat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario