martes, 16 de julio de 2019

Israel Duran presenta "Sísifo"


Darrerament ha sortit a totes les plataformes digitals el nou àlbum d'Israel Duran, "Sísifo"(Autoeditarte, 2019), aquest cop en banda (pop-rock), produït de la mà del gran Pedro Javier Hermosilla. El disc físic va ser publicat el dia 28 de juny de 2019 i a partir d'avui ja està disponible a les plataformes de streaming i de venda digital.

L'àlbum compta amb músics de renom que han tocat a la banda de Manolo García, Antonio Orozco, Jarabe de Palo o Lluís Llach. Entre ells Toni Mateos (bateria), Jordi Armengol i P.J.Hermosilla (guitarra elèctrica), Jordi Franco (baix) i Juan Flores (percussió). La mescla i mastering s'ha dut a terme pel gran Didier Richard, actualment tècnic de so d'Antonio Orozco (en el passat també de Manolo García i altres músics molt reconeguts).

Israel Durán és un cantautor nascut a Esplugues de Llobregat (Barcelona) que combina la seva passió per la música amb la ciència. El seu estil musical es mou al voltant del pop, rock i de melodies que recorden en ocasions a la música trobadoresca.
Les seves lletres sempre influenciades d'un to poètic parlen de l'amor i la natura com un tot, ressaltant en ocasions idees filosòfiques del propi autor.
Israel Durán és un cantautor que ofereix tant concerts acústics plens de melodia i sentiment mitjançant les seves lletres i guitarra, com actuacions plenes d'energia i força amb la seva banda transmetent ganes de ballar i no deixant mai indiferent al públic després de la seva actuació.

El 2015 publica el seu primer àlbum amb el seu grup Biònica, grup creat per Israel Durán al costat d'Álex Aguera amb el qual va realitzar innombrables concerts. Al març de 2016 va publicar el seu primer treball en solitari "Todo es lo mismo". 
Paral·lelament Israel Durán està involucrat en altres projectes musicals on mostra noves facetes o alter-egos: Aeroperro i Lemon Eyes. Aeroperro està format per dos membres, Raul Jaime i Israel Durán i està basat en l'autoproducció casolana, experimentant diferents estils. Lemon Eyes se centra més en temes en anglès, buscant una nou registre de veu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario