domingo, 18 de agosto de 2019

Dj JMP presenta "Can you hear me?"

Després de la seva feina "High Mid Love" (2017), disc en el qual van participar artistes com Chano, Benito Cerati, Siamès, Lo Pibitos i molts mes, DJ JMP torna a la producció i estrena el seu nou single "Can You Hear Me?", que es troba disponible des del 16 d'agost al totes les plataformes digitals.


Fidel al seu estil de pista, "Can You Hear Me?" és un House en clau radial que pot funcionar tant en el airplay com a la pista.
El tema va ser compost per DJ JMP, produït per DJ JMP i Martin Daulerio i va ser gravat i masteritzat als estudis Faiketen.

A més del llançament del seu nou material DJ JMP està estrenant el seu propi segell discogràfic Clap Your Hands Records, una etiqueta que a partir d'ara albergués les seves produccions i també serà una plataforma de desenvolupament i llançament per a altres artistes.

DJ JMP estarà realitzant una gira pels EUA i Mèxic per segona vegada al novembre pròxim, amb dates a Miami, Los Angeles i diversos punts de MX com CDMX, Tulum, Acapulco, Guadalajara i mes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario