sábado, 17 de agosto de 2019

L'Acústica de Figueres: el futur de la música urbana de Catalunya


La música urbana és l'estil més imparable del moment. És l'estil de moda entre la gent més jove i, de ben segur, un dels sons que més s'escoltarà en el futur. Per això l'Acústica n'ha programat els artistes catalans amb més projecció.

Els exitosos Lildami a la Rambla i la valenciana JazzWoman a la plaça Catalunya, actuaran la nit de dijous. Les emergents Lauren Nine, divendres i Lil Russia, Indee Stylah i Paula Peso -reunides sota el nom de Bravas-, dissabte; passaran per l’escenari de la balconada de la plaça Josep Pla.

Més de 108.000 espectadors a la passada edició posicionen l’Acústica com el tercer festival amb més poder de convocatòria del país, gràcies a la seva aposta sense complexes pels artistes de casa, tant els consolidats com els emergents que ja vol destacar i recolzar.

Lildami– Dijous 29 a les 22:30h a la Rambla de Figueres.
És pseudònim d’Adrià Domínguez i és un dels noms més destacats de la temporada. Amb la publicació del seu primer disc Flors mentre visqui ha captat l’atenció de mitjans i públic deixant clar que es pot fer música urbana de qualitat en català. Fins i tot signa "Anorac", la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. L’Acústica celebra que un dels artistes revelació de la passada edició, repeteixi aquest 2019 com un dels noms més rellevants del cartell.

JazzWoman– Dijous 29 a les 01:30h a la plaça Catalunya
És un dels noms que més sona de l’escena hip hop valenciana. Ha format part del grup Machete en Boca i del col·lectiu Periferia Norte, amb els que experimenta en l’àmplia geografia de les músiques urbanes. S’ha donat a conèixer amb la publicació del seu primer àlbum en solitari Bagheera i ja ha col·laborat amb altres grans noms de l’escena com ZOO o Tesa, entre d’altres.

Lauren Nine – Divendres 30 a les 23:30h a la balconada de la plaça Josep Pla
Laura Roig, també coneguda com a Lauren Nine, és una cantant, compositora i saxofonista barcelonina de 24 anys que des dels 15 anys escriu les seves lletres i materialitza la seva pròpia sonoritat: una sorprenent fusió de hip hop i R&B, amb bases més trap. Els seus clips acumulen desenes de milers de reproduccions.

Bravas – Dissabte 31 a les 23:30h a la balconada de la plaça Josep Pla
El Tornado és un productor que està darrere d’algunes de les veus urbanes del moment a Barcelona. El seu espectacle presenta a tres d’aquestes veus femenines sota el nom de Bravas: Lil Russia, Indee Stylah i Paula Peso.


No hay comentarios:

Publicar un comentario