viernes, 16 de agosto de 2019

Mauro Rod i les seves "Canciones paralelas"


Mauro Rod és un músic, cantautor i compositor Argentí resident a Sabadell (Barcelona).
Va despertar el seu interès musical des de molt aviat, participant en cors escolars, i estudiant guitarra. La seva música passa pel folk, blues i el rock amb tocs intimistes
Va ser fundador, cantant i compositor del grup The Canterville (2009/2013)
on va treure el seu primer E.P, amb el nom de "Canterville" acompanyat per Joan Bernaus a baix i Adrià Sanz a Bateria. Amb presentacions del disc es van fer a Espanya i Argentina (Rosario, Cordoba i Buenos Aires) on es va gravar el videoclip de “Circulo Prohibido” dirigit per Maximiliano Ponce i protagonitzat per l'actriu Tatiana Molina
El 2012 és convidat a Riga Symphony Baltic Transit (Letònia) un festival internacional interpretant cançons del seu repertori, amb una gran acceptació en el públic local i com a especial convidat de la reconeguda cantant Llana Shvilpe, acompanyat per Stefano Geminani en guitarra.
Des del 2014 fins avui ocupa la seva carrera solista, a mitjans d'aquest any grava el seu segon disc titulat "Señales" amb temes d'estudi i en viu, a més de col·laborar amb altres projectes com a músic convidat.
En l'actualitat es troba presentat "Canciones Paralelas", un compilat de cançons des dels seus inicis fins avui, amb un so més actual, en format acústic i en banda. Aplega el millor del rock i pop amb lletres colpidores, enèrgiques i alhora intimistes i tranquiles.
Amb vigílies d'un nou disc a meitat d'aquest any, acompanyat i coproduït pel guitarrista Guille Torrens, s'espera un nou treball amb la participació de músics convidats.

1 comentario:

  1. Lo ví tocar en Córdoba y me encantó, me llevo una amiga que es fan de el.

    ResponderEliminar