martes, 20 de agosto de 2019

Patricio y su vicio: rock potent


Patricio y su vicio està format per Patrick (veu i guitarra) i Pere (baix i cors) que es coneixen el març del 2015 i fruit de que tenen els mateixos gustos musicals però toquen en altres projectes diferents.
Després anades i vingudes amb diversos músics, finalment coincideixen amb Javi i aquest s'incorpora immediatament al grup com a bateria. D'aquesta manera, al març de 2016, es forma Patricio y su vicio.
Creen un repertori amb 15 cançons i al juny de 2016 fan el seu primer concert. Durant aquest any, la banda va tocar diversos concerts. I el 2017, després de tocar tot l'estiu per la zona, decideixen gravar una maqueta amb 6 cançons en estudi, aquesta maqueta es titula “Soñar y vivir el momento”.
Al març del 2018, Javi decideix abandonar el grup i és quan s'incorpora Cris (bateria i cors) al grup amb les seves baquetes. Aquesta li dóna un aire nou a la banda, ja que ella té altres gustos musicals més amplis i això acaba d'enriquir el caràcter com a grup. Van seguir component i donant concerts allà on el rock és benvingut. 
Música potent, amb una gran força que et farà posar els pèls de punta i que et remourà.
Actualment, la banda està embarcada en nous projectes d'enregistraments, directes i altres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario