lunes, 26 de agosto de 2019

Reversio de "La Sortida" de Sense Sal amb Miki Núñez


Després de publicar 'La Sortida' ara fa 4 mesos, Sense Sal ha reversionat el tema amb la veu d'una de les veus del moment, Miki Núñez. D'aquesta manera, el grup i el cantant (tots de Terrassa) uneixen força per interpretar plegats una de les cançons amb més èxit aquest estiu. I és que 'La Sortida' s'ha situat al capdavant del rànquing a les llistes de les radiofórmules catalanes. També suposa l'estrena en català del representant d'Espanya a Eurovisió, que està a l'espera de treure nou disc. El nou tema ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals.

A més, Sense Sal fa una crida als seus seguidors per aparèixer al videoclip d'aquesta cançó, que es gravarà durant el concert de les Festes de la Mercè de Barcelona. Serà a l'escenari de l'Avinguda Maria Cristina a les 19h de la tarda del proper 22 de Setembre.

 'La Sortida' ha estat enregistrada a Tapetone Studio, amb el Bernat Jordana. La mescla va a càrrec de Roger Rodés, de Medusa Estudio. Tot plegat, sota la producció del Marc Riera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario