jueves, 19 de septiembre de 2019

Dra. Ziva presenta "reconocerME" el seu disc


Dra. ZIVA es un projecte de l'Hospitalet De Llobregat que aposta per la sinceritat, música fresca i una potent combinació entre lletres i música pop potent.
Dra. Ziva és l'alter ego d'Isa García, metgessa de professió, qui portava 10 anys component cançons. El projecte neix a Sant Boi de Llobregat, quan coneix al guitarrista, compositor i productor, Marcos Deker, qui comença a donar forma a les seves idees produint les seves cançons. Durant l'any passat es va gravar aquest EP "ReconocerME" i s'han anat component música i lletra de més cançons que ja han anat tocant en els seus directes. En l'actualitat el grup el formen: Mario Pérez, bateria; David Molero, baix; Marc Deker, guitarra elèctrica i producció; Isa García, veu i guitarra acústica.
Presenta el seu EP "ReconocerMe" format per 4 temes "Sin dirección" un tema molt rocker que combina amb una veu i tonalitats pop fresca, "Reconocerte" 03:02, "Mundo de papel" es una balada més tendre que reflexiona i fa reflexionar sobre el nostre món i "Polo marrón" el tema més pop que tanca el disc i on la cançó creix des de la calma a la contundència donant bones lletres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario