miércoles, 11 de septiembre de 2019

Múnich 72 estrenen el seu àlbum "Simbiosis" i el avançament "Inventario"


Arriba "Simbiosis", després del seu disc E.P. "Humo" que ens va sorprendre a tots molt gratament, amb gairebé 30 concerts, formació de Guadalajara (Espanya), Múnich 72 publiquen el seu primer àlbum.
Mantenen la formació original com a trio: Javi a la bateria, Olga baix i veu, MDN (Medina) guitarra i veu, per a l'enregistrament han comptat amb la col·laboració de David García Morales en els teclats; i Jesús Serrano Valero al saxo (cançó "An illution").
Segueixen apostant per efectes moduladors tant en guitarra com a baix, lletres cuidades, arranjaments precisos i sons envoltants, de vegades enèrgics conformen els temes d'aquest, el seu primer llarga durada, se segueixen nodrint de bandes de britpop atemporal, psicodèlia, i "indie actual ", a la llista se li poden sumar grups clàssics; fins i tot de difícil digestió.
La pretensió principal, és que l'oient gaudi de l'àlbum centrant-se en la dinàmica de les cançons, que han estat col·locades de tal manera que s'entrellacen l'una amb l'altra. Que persegueixi un gaudi global de l'obra. Avui dia és molt difícil que l'oient no deixi de saltar d'un tema a un altre.
Disc gravat a Studio Play, i barrejat en Naufrago Art Music.
Aquest C.D. està dedicat principalment a la gent amable.
"Inventario" és el senzill que Múnich 72 ens avancen del seu àlbum "Simbiosis" -aquesta banda de l'Alcarria, Guadalajara, Castella-la Manxa-.
La cançó "Inventario" no és més que una llista ordenada de béns i altres coses valorables que pertanyen a una persona, empresa o institució. El que és un resum personal ...
En aquest cas es pot dir que no hi ha res per inventariar en la lletra d'aquesta cançó, és tornar amb la cua entre les cames sense haver aconseguit res en el viatge de la vida.
La lletra esmenta trossos de cançons vistes des d'un prisma esgotat.
La música de ritme sincopat i hipnòtic incita al ball des del primer acord.
Recomanable reproduir a volum alt.


No hay comentarios:

Publicar un comentario