miércoles, 11 de septiembre de 2019

El segon festival Tropical Riot d’Ullastrell creix en qualitat i en afluència de públic


Ullastrell va acollir aquest divendres i dissabte la segona edició del Tropical Riot. Alta participació d’un festival centrat en el gènere del punk-rock i la cervesa artesana de proximitat.
La segona edició presentava algunes novetats com ara el canvi d’ubicació. La piscina i la pista esportiva van concentrar unes 700 persones des de la una del migdia fins la matinada de diumenge.
Un dels plats forts del Festival va ser el concert dels suecs No Fun At All, una de les icones del punk europeu i que no van defraudar. També van convencer i molt The Movement, un power trio electritzant que va donar una lliçó de contundencia i musicalitat a sobre l’escenari.
Una de les sorpreses de la nit la va protagonitzar els anglesos Buster Shuffle. Era una de les apostes del Festival i per la majoria d’assistents uns desconeguts. Però de seguida es van posar el públic a la butxaca amb el seu ska i punk-rock al més pur estil de Madness i The Specials traslladant al públic cap als anys 80.
El cartell de la nit el van completar el rock combatiu dels Eina, el punk punyent de La Inquisición, el punk-dolç dels terrassencs Panellet, les Violets, Encefalika FM i Bad Mongos.
Durant tot el dia es van poder veure molts veïns i veïnes d’Ullastrell sorpresos per la multitud i el bon ambient.
El Riot va tornar a ser la moneda oficial del Festival i la jornada va transcórrer sense cap incidencia de seguretat i amb total normalitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario