lunes, 16 de septiembre de 2019

Parlem dels segovians Lujuria i el seu nou disc "Somos Belial"


"Somos Belial" és el nou treball de Lujuria. Han passat 4 anys des que van llançar el seu últim EP i 7 des que van llançar el seu últim llarga durada, però l'espera, sens dubte, ha valgut la pena.

La banda segoviana, que l'any que complirà 30 de carrera ininterrompuda, sorprèn amb aquest nou disc, llargament esperat per tota l'escena del rock. "Esta Noche Manda Mi Polla", el seu últim EP de 2015, va ser anunciat en el seu dia com a avançament del nou treball, però al final, el que tenien entre mans va donar per a molt més. El seu nou treball "Somos Belial"  no inclou cap tema d'aquest EP. Són 10 temes inèdits, als quals s'afegeix, com ha fet Lujuria al llarg de tota la seva discografia, una versió tribut a un pioner, en aquest cas, Ángeles del Infierno.

El que la banda ens vol explicar en aquest treball és el que durant aquests 29 anys han estat tractant de dir-nos. No és aquest un disc conceptual. Afirmen que, més aviat, el seu ha estat una cursa conceptual que es remata en aquest disc, el qual se'ls sembla imprescindible. Tot això ho expliquen en un extens i cura llibret, que acompanyarà el disc en el seu format físic. En ell expliquen que porten 29 anys cridant a la gent a lluitar per ser lliures. Porten 29 anys buscant que ningú domini a l'ésser humà i ja han arribat a la solució final: Hay que ser Belial, el que no tiene dueño.

La portada de l'àlbum ha estat elaborada pel reconegut dissenyador Fernando Nanderas, gravat en els estudis Calle 58 del grup Landa SL, sota els comandaments de Daniel Martín Martínez i Jesús Aparicio Torres, masteritzat amb Nick Litwin a Mastering Mansion i produït per Daniel Martín Martínez , Jesús Aparicio Torres i el guitarrista de la banda, Nacho de Carlos.

En resum, estem davant el disc amb millor so de la seva carrera, amb una portada increïble, amb una història única que has de llegir amb avidesa i amb tota la filosofia que sempre va acompanyar a Lujuria: o som lliures o no som res.

El 4 d'octubre, "Somos Belial" veu la llum de la mà de Maldito Records. Si pensaves que el metall estava obsolet en música, en missatge, en imatge, en alguna cosa ... Oblida't. La gent del metall en 2019 serà Belial i Lujuria ho va a cridar clar, molt clar:

FALSAS PROMESAS NO ME VAN A ESCLAVIZAR
PERROS DE PRESA A MÍ NO ME MORDERÁN
¡SOMOS BELIAL!

No hay comentarios:

Publicar un comentario