viernes, 13 de septiembre de 2019

Paula Marfil presenta nou single titulat "Màgia", amb Javier Ojeda


L'artista malaguenya Paula Marfil, actualment resident a Miami, presenta "Te Quiero Bien", nou treball discogràfic produït pel peruà Lalo Parets que serà editat en plataformes digitals i en grans superfícies a partir del 15 de setembre a Espanya. Cançons que es nodreixen del Pop Rock dels 80s, 90s amb una gran sacsejada d'energia i crítica social.

Durant el mes de maig Paula Ivori presentava "De Sangre y Pólvora", primer single avançament acompanyat de vídeo clip, que criticava severament el lliure ús d'armes als EUA tenint gran acollida entre els detractors de Trump i les idees conservadores del país nord-americà.

Després ultimar gira per terres mexicanes, Paula Marfil presenta “Magia”, duet que compta amb la inestimable col·laboració de Javier Ojeda i que correspon al segon single avançament de "Te Quiero Bien", pròximament presentarem el nou videoclip amb la participació igualment del cantant malagueny.

Durant l'última quinzena de setembre començarà la gira de presentació de "Te Quiero Bien", el nou àlbum de la malaguenya Paula Marfil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario