viernes, 11 de octubre de 2019

El Pot Petit resumeix "10 anys" de carrera en un disc


El disc “El Pot Petit 10 anys” neix amb la voluntat de fer-vos i fer-nos un regal: celebrar el desè aniversari amb la música i les cançons més representatives del Pot Petit.
Això ho hem fet jugant amb la riquesa de la música, arranjant de nou les cançons, dotant-les d’un nou caràcter i sonoritat. I per sorpresa nostra, també amb un punt de màgia que ens ha fet viatjar pel petit gran món del Pot Petit. Tot un repte, el de donar una nova vida a aquestes 13 cançons, que algunes ja s’han convertit en part de la banda sonora de moltes famílies.
Ha sigut una gravació feta nostra, feta a “casa”, però amb el màxim rigor, respecte i professionalitat, tant pels músics, pels arranjaments, com per la qualitat del so.
Hem anat de la música instrumental al cant coral, de la força de la percussió als sons de la Big Band, de l’orquestra de cambra a la música electrònica, del pop al rock, de la rumba al jazz, del musical al folk, tot hi té cabuda a la música familiar.
Aquesta música no podia trobar una manera millor d’acompanyar-se que amb un preciós llibre pop-up, fet a mans de la il·lustradora Maria Triquell: un llibre no per llegir, sinó per jugar amb el Pot Petit amb uns retallables d’en Pau i la Jana.
Amb aquest disc-llibre us convidem a entrar a dins del Pot Petit, com en la gira dels 10 anys, però també, que vosaltres ens acolliu a les vostres llars, emportant-vos un trosset de Pot Petit a casa vostra: una dicotomia que ens encanta!
És un disc que per més de 10 vegades que us l’escolteu o hi jugueu sempre hi podreu descobrir noves sorpreses. Esperem que el gaudiu!


No hay comentarios:

Publicar un comentario