jueves, 10 de octubre de 2019

Red Pèrill ens presenta el seu nou disc 🥽 Aquari


AQUARI 🥽 és la cara A d'un disc que surt en dos temps.  SAFARI 🦒 n'és el revers, la cara B, i sortirà el Febrer de 2020. 
Red Pèrill ha publicat aquest dilluns 7 d'Octubre l'Ep AQUARI 🥽 , que ve a ser la cara A d'un disc que es completarà amb  SAFARI 🦒, previst pel Febrer de 2020. 

QUÈ HI PODEM TROBAR? AQUARI o SAFARI contenen R & b en català, molt d'auto-tune, soul i funk, psicodèlia costumista, microclimes encisadors, calor i fred, amor i angoixa, móns imaginaris i crues realitats. EN DEFINITIVA, una col·lecció de cançons amb un peu a la pista de ball i un altre al psicoanalista. 

I QUI ÉS RED PÈRILL? Possiblement el jugador revelació més veterà del panorama musical català. Va sorprendre a propis i extranys el maig de 2019 quan després de tres anys de silenci discogràfic va tornar amb el single "LA CLAU", una cançó que es va convertir en un himne instantani i que va tenir retuits a saco.

Arrel d'això, al cap d'unes setmanes va ser requerit per composar la cançó d'estiu d'iCat FM 2019 ("SOM EL QUE SOM"). Però abans de presentar-la encara va tenir temps de treure un segon single aquarià anomenat "EL CEPTRE UNIVERSAL", el qual va mantenir el llistó ben alt (el videoclip és la hòstia)

CONCLUSIÓ: després d'aquest estiu mogudet, arriba la hora de la veritat. La publicació d'AQUARI 🥽, és a dir, el primer conjunt de cançons de la nova era del Flow Submarí.


QUÈ ÉS EL FLOW SUBMARÍ?
Doncs la MÚSICA d'en PÈRILL és eclèctica i difícil de definir perquè té un so inconfusible i genuí, però hi ha qui l'anomena FLOW SUBMARÍ o GROOVE PSICOANALÍTIC. I de la consolidació del mateix n'és en bona part responsable el productor QUICO TRETZE, que ha sigut l'encarregat d'enregistrar, pulir, i llimar totes les aspereses i portar el so una mica més enllà. I no només això, sinó que també s'ha encarregat de mantenir el timó ferm i la ment freda en els moments de dubte o d'angoixa, que han sigut bastants però tampoc tants com ens podiem esperar. Que ha anat tot bastant bé, en definitiva. Ambdós han comptat també amb la saviesa de Pau Guillamet aka Guillamino, que des de les altures espirituals en que s'ha instal•lat després de visitar el monestir de Poblet, ha ajudat els nostres herois a ACABAR D'AFINAR LA PUNTERIA.


I ara, per acabar, un eslògan: 
PREPARATS PER LA IMMERSIÓ?

AQUARI és obra de:Composicions, lletres, programacions, sintetitzadors i veu principal: Marc Mateu aka Red Pèrill. 
Els crèdits de l'EP són extensos i inclouen músics de diversa procedència incloent-hi a Oriol Vilella (Hysteriofunk), Àlex Almirall, o Carles Guilera (Maria Lluïsa, Nil Moliner)
Produït per Quico Tretze i Red Pèrill. 
Productor associat: Pau Guillamet. 
Entregistrament i mescla: Quico Tretze a l'Studio Tretze d'Igualada. 

Presentacions en directe
Aquari portarà Red Pèrill a presentar el seu nou directe, amb banda renovada, una MPC2500, guitarra electroacústica, un saxo que va pertanyer a Kenny G (no és broma), autotune en format litrona, i molt molt (i encara més) funk.
Les primeres dates són:
6 Novembre - Igualada (Rec Stores)
15 Desembre - Calaf (Cafè del Casal)


No hay comentarios:

Publicar un comentario