miércoles, 9 de octubre de 2019

"Alaska" el segon disc de Últim Cavall

portada (Copiar).jpg

El grup Últim Cavall presenta el seu segon disc "Alaska" en directe el 12 d'octubre a la sala Heliogàbal de Barcelona

En aquest segon disc, el grup ha experimentat, donant més protagonisme a sintetitzadors i bateries seques i produïdes, prioritzant també les línies de guitarra amb melodia sobre la distorsió. En ell hi ha menys capes i les veus prenen un major protagonisme sobre el seu treball debut, 'Records de Kyoto' (Discos de Kirlian'17) en una probable mostra de seguretat i convicció del grup sobre el seu propi so.

En el procés de gravació del disc han col·laborat Jordi Moncho (La Cova, Vilanova i la Geltrú) com a enginyer de so principal i Miguel Ballester com a enginyer de gravació de bateries. La masterització ha anat a càrrec de Stephen Quinn d'Analog Heart Label (Dublin).

Últim Cavall són Rafa Monzó (guitarres i veu), Francesc Pascual (bateria), Jacob Serra (guitarres), Galdric Bover (sintetitzadors) i Toni Jordà (baix). El single de l'EP, 'La Casa Cremant', va rebre el Premi a la Millor Lletra del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat al 2016. El seu primer llarg, 'Records de Kyoto', va ser estrenat en exclusiva per la revista especialitzada Rockdelux i els valer per entrar en moltes de les llistes dels discos més destacats del 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario