domingo, 17 de noviembre de 2019

Crema Kids es presenten a "220"


Crema Kids es presenten a "220". La jove banda de músiques urbanes, estrenen el nou single, després d'arrassar a les xarxes amb els seus anteriors treballs.

‘220’ és el nou hit dels Crema Kids, que surt el dia 15 de novembre del 2019. El single fa una metàfora entre una relació d’amor juvenil i la velocitat a la que pot arribar un cotxe d’alta gama. Més enllà dels luxes i cors trencats, ‘220’ és una cançó de trap que mescla sonoritats molt característiques de la música americana més trending del moment (noms com Travis Scott, Lil Mosey o Lil Skies son una clara influència per al grup). Els productors Juy i Julio Castellanos han realitzat un excel·lent treball tant en la part instrumental com en la producció, així com els tres artistes juguen melòdicament amb la seva veu per mesclar tres idiomes (castellà, català i anglès) en la lletra. ‘220’ és una cançó tan refrescant i enganxosa que aconsegueix fer saltar  i moure l’esquelet a tot el jovent.

Després de la bona acollida dels seus anteriors temes: ‘Grosella’, ‘Tanto Tiempo’ o ‘No te vayas’, podem dir que són les joves promeses de les músiques urbanes.

Crema Kids és un grup de música urbana format al centre de Catalunya per nois d’entre 18 i 19 anys coneguts com a Litty Fargas, Romi i Juy. 
A principis de 2018 els impulsa l'afició per produir música i crear les seves pròpies cançons. Hi combinen el català i el castellà sense cap mena de complexes, tret molt característic dels Crema Kids.
Tot i ser un grup jove, compten amb una comunitat de seguidors que els recolzen en tots els seus treballs i que de ben segur que no pararà de créixer.


No hay comentarios:

Publicar un comentario