martes, 26 de noviembre de 2019

Pau Riba & Orquestra Fireluche i el nou disc "Ataràxia"


Pau Riba & Oquestra Fireluche estrenen a Barcelona del nou disc "Ataràxia"
L’univers dels instruments de joguina de l’Orquestra Fireluche es combina amb una de les veus més aclamades, la de Pau Riba
Un grapat de noves cançons que viatgen des de la més dolça tendresa fins a la més gran exuberància
Un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir.
Pau Riba, una de les veus més aclamades a casa nostra, s’ha aliat amb la mítica Orchestra Fireluche per publicar un disc conjunt: ATARÀXIA. L’estrena inèdita a Barcelona serà al CAT Tradicionàrius el divendres 29 de novembre a les 22 h.
En aquest treball l'univers de pianets de joguina, da ruans, orgues Casio, melòdiques, serres musicals, trastos, flautes, guitarretes, violins i bateries de pots i llaunes de l'Orchestra Fireluche es combinen, fidels a la seva infatigable curiositat, amb la veu i els textos onírics, esquitxats de jocs de paraules i a la vegada familiarment propers d'en Pau Riba, un artista a qui sembla que els anys no facin res més que esmolar-li l'enginy i la creativitat.
El resultat són un grapat de noves cançons que viatgen des de la més dolça tendresa fins a la més gran exuberància: Sa meu mare, un llarguíssim, emocionat i emocionant poema declamat a raig dedicat a la dona que va portar a en Pau al món; Ull Llull, de melodia fràgil i delicada, una peça escrita per qui ja es mira la vida com qui mira el palmell de la mà; Ataràxia, un crit a la felicitat sorgida de la pura contemplació; Visions cadaquesenques, cinc minuts de música eufòrica i text surrealista i subaquàtic...
Un disc i un espectacle parits frec a frec entre l'Orchestra i en Pau, entre en Pau i l'Orchestra, un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir.
Formen part del projecte:
Pau Riba: veu i guitarra
Montserrat Viñas: carilló, teclats, melòdica, acordió i veus
Núria Valentí: teclat, pianets, melòdica i veus
Laura Codina: flauta travessera, carilló, acordió i veus
Quim Sitjes: bateria, percussions, palmes i veus
Domènec Boïgues: guitarres, xarango i veus
Elena Gascon: da ruan, Organetta Marinutxi i veus
Susanna Gascon: campaxinu, Casio, shruti box, clarinet groc de plàstic, xilòfon, canyes i veus
David Sarsanedas: claus, pedres, harmònica, serres, flauta, ocarina, slide-mini-guitar, ràdio, tambura i arpa de boca
Nina Sunyer: viola


No hay comentarios:

Publicar un comentario