jueves, 9 de enero de 2020

Depedro presenta "Todo va a salir bien" a la Sala Moon de València


Depedro presenta Todo va a salir bien a la Sala Moon de València amb les localitats esgotades
El cantant estarà acompanyat per tota la seva banda Serà la penúltima cita d’una gira que va començar fa un any. En el disc van col·laborar Santiago Auserón, Coque Malla i Luz Casal, entre d’altres

Depedro, el projecte encapçalat per Jairo Zavala, actuarà a la Sala Moon de València el pròxim divendres 10 de gener. El concert s’emmarca en la gira Todo va a salir bien, títol del treball amb què el madrileny va voler celebrar el dècim aniversari de la formació. Com ha passat en bona part del tour, l'artista ha penjat el cartell de "no hi ha localitats". El disc, editat per Warner Music a l’octubre del 2018, conté quinze talls amb tres composicions noves i una dotzena de les millors cançons del grup amb nous arranjaments. L’àlbum va ser enregistrat en directe a Estudio 1 de Colmenar Viejo (Madrid) i es va enriquir amb les aportacions de Santiago Auserón, Coque Malla, Vetusta Morla, Amparo Sánchez, Luz Casal, Camilo Lara, Fuel Fandango i Izal.

Després de més d’un any a la carretera i visitar sales i teatres d’Espanya, Xile, Mèxic i Argentina, entre d’altres països, Depedro i tota la seua banda oferiran al públic valencià un espectacle musical perfectament greixat on repassaran tota la seua discografia. A més, el concert a la capital del Túria serà l’últim de la gira abans dels dos shows d’acomiadament a La Riviera de Madrid. Posteriorment, el guitarrista es retirarà uns mesos de les taules per tal de preparar la posada en escena del seu nou treball, "Érase una vez" (Warner Music), dedicat a la infància.

"Todo va a salir bien" és el cinquè àlbum en la trajectòria de Depedro des del seu debut homònim, gravat amb la formació nord-americana Calexico i editat al 2008. Durant més de deu anys, Zavala ha escrit cançons amb influències d’Amèrica Llatina, Àfrica i els Estats Units. Eixos diàlegs i intercanvis amb altres latituds són el fonament de la música del madrileny i han quedat plasmats en els discos Nubes de papel (2010), La increíble historia de un hombre bueno (2013) i El Pasajero (2016), així com en diversos EPs i remescles. Així mateix, i gràcies a la seua qualitat, Depedro ha tingut l’oportunitat de tocar per tot el món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario