sábado, 18 de enero de 2020

Killus ens presenta nou treball "Devilish Deeds"


Killus inicia una nova etapa, segurament la més important fins a la data. Els metall-industrials han tornat, i de quina manera. És el naixement de Devilish Deeds, un treball conceptual que mostra com el món és un lloc molt desigual i dispar, en el qual mai et sentiràs totalment segur. Ens ho demostren amb 14 cançons plenes d'influències de la generació industrial nascuda per bandes emblemàtiques de finals dels 90.
Amb Devilish Deeds, Killus ens demostra que ha fet un salt de nivell qualitatiu. Tornen amb la seva aclaparadora i agressiu so en un àlbum que és, en definitiva, evolució.
L'entrada de Javi Ssagittar a la veu els ha atorgat més varietat i dinamisme a les composicions, així com agressivitat i melodia per igual, versatilitat i una personalitat única. Els sons de bateria ràpids, potents i afilats són a càrrec de Nano. Guanya molta força i contundència quan Premutoxx li dóna la seva essència a el batec de les cançons amb el baix. És l'àlbum amb més sols de guitarra fins a la data, riffs aclaparadores, melòdics i hipnòtics, amb Kun i Ruk puntejant més rockers que mai en cançons com "No More Hope", "Flash of Mercy", "Ephemeral" i "El Pèndol ", entre altres. Compten amb la col·laboració de l'vocalista australià Jesse Dracman, de la banda de Metall Industrial Darkcell, que narra la veu en off de l'intro de l'àlbum, Canticum Apocalyptica. També col·labora Quim Mas, dels punk rockers CRIM a The End of the Vatican i "Raise em Up. Tot adornat amb unes bases de teclats i orquestracions al·lucinants i unes seqüències que encaixen a la perfecció.
A més d'una nova versió remasteritzada de Perfect Paradigm [MMXX] i una cançó en castellà, El Pèndol, l'àlbum també inclou la versió de el clàssic de Roxette The Look, cançó que ha estat acollida de manera molt calorosa tant pel públic com per la crítica.
Com és costum a la banda, l'àlbum s'ha gravat principalment a Hell 's Studio per Ruk, fundador i creador de el so original de la banda. Com no podia ser d'altra manera, un cop més han comptat amb Enrique Soriano per a la barreja i masteritzat a Crossfade Mastering Studio, donant-li un so extraordinari i únic.
La portada i el treball artístic ha estat realitzat per Leidbild des d'Alemanya; la fotografia a càrrec d'Irene Bernad i, finalment i com sempre, una cosa molt important en Killus, la nova imatge de la banda a càrrec de Vixteria Hollow, maquilladora oficia
"Devilish Deeds" és l'obra més imponent de Killus. Coneix el llegat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario