domingo, 16 de febrero de 2020

Dídac Rocher ens presente "Arribar" el primer single del seu nou disc


Amb la cançó "Arribar", Dídac Rocher irromp de nou al panorama musical. Una cançó que parla d'enyorances, de pèrdues, d'esperances, amb una sonoritat lluminosa i elegant. Aquest és el senzill triat per avançar el seu nou disc titulat "La derrota i que sortirà" el proper 13 de març amb el segell Au! Records.

Han sigut anys de silenci discogràfic, però el cantautor torna renovat amb un grapat de noves cançons que aposten per un so més cru i de banda, a la vegada que més elèctric. Cançons que conserven el caràcter poètic i introspectiu, i que es podrien emmarcar entre l'indie-rock i la cançó d'autor.

La gravació del disc s’ha fet en dues fases. Una primera des del El Castell de Sant Gallard, un espai enmig dels camps de la Conca de Barberà. Allí el tècnic i enginyer de so Joel Condal va instal·lar el seu estudi mòbil i es va fer càrrec de la gravació. Amb Dídac Rocher hi havia el seu equip habitual: Dani Ferrer a la producció musical, i els músics Marc Prat (baix), Xavi Molero (bateria i percussions) i Jordi Solans (guitarres).

La segona fase de gravació del disc s’ha fet des de l’Estudi Congost de Barcelona, i s’hi han sumat els músics Albert Freixas (guitarra elèctrica),Narcís Corominas (teclats) i el mateix Dani Ferrer als teclats i piano.


No hay comentarios:

Publicar un comentario