martes, 18 de febrero de 2020

La banda nord-americana The Hangmen i seu nou treball "Cactusville"


La banda nord-americana The Hangmen visitàrà 17 ciutats i oferira concerts a França, Portugal i Espanya.
Amb el seu nou treball sota el braç, Cactusville (2019, Acetate Records), els californians demostren que sigueixen al peu del canó 30 anys després. Capitanejats pel encara incombustible Bryan Small, prometen descarregar bona dosi de punk rock, amb riffs Energètics i lletres que et colpegen el cap
The Hangmen (Los Angeles, EUA, 1986) recorreran durante 3 setmanes 17 ciutats. Una gira que arrenca a París i que després de visitar quatre ciutats franceses, recala a la península ibèrica.

GIRA 2.020 THE HANGMEN:

- Dimecres 18 de març: Li Klub, París (FR)

- Dijous 19 de març: Mondo Bizarro, Rennes (FR)

- Divendres 20 de març: Le Galion, Lorient (FR)

- Dissabte 21 de març: Le Point Carré, Angoulême (FR)

- Dilluns 23 de març: Els Pics, Liérganes (SP)

- Dimarts 24 de març: Fòrum Celticum, Corunya (SP)

- Dimecres 25 de març: Ferro Bar, Porto (PT)

- Dijous 26 de març: Wurlitzer Ballroom, Madrid (SP)

- Divendres 27 de març: Japan Rock, Castelló (SP)

- Dissabte 28 de març: Fuzzville Fest, Benidorm (SP)

- Diumenge 29 de març: Lemon Rock, Granada (SP)

- Dimarts 31 de març: Sala X, Sevilla (SP)

- Dimecres 1 d'abril: Porta Caeli, Valladolid (SP)

- Dijous 2 d'abril: Arrasateko Gaztetxea, Arrasate (SP)

- Divendres 3 d'abril: Sohho, Burgos (SP)

- Dissabte 4 d'abril: Fonrock, Pamplona (SP)

- Diumenge 5 d'abril: Rocksound, Barcelona (SP)

Parlar de The Hangmen es parlar d'un grup en tota regla que treu escrivint la història de la música on tot suma, durante més de 30 anys. Un camí marcat per àngels i dimonis, que van des contractes milionaris amb algunes de les més conegudes discogràfiques fins a la perdició total per les drogues.
No es pot citar la banda sense reconeixia el brot i la determinació per a la música de Bryan Small. Després mudar-se des sumi Montana natal a Los Angeles, aviat crida l'atenció de Keith Morris, cantant de Black Flag / Circle Jerks, i qui es faria càrrec de l'adreça de la banda.

El seu primer àlbum, de nombre homònima, el producció ni més ni menys que Vic Maile (Motorhead) i que va sortir a la venda de la mà del prestigiós segell Capitol Records.

El seu punt d'inflexió i caiguda a les profunditats de l'infern van venir marcades per super fitxatge amb el segell DGC (subsidiària formada pel ric empresari David Geffen), qui signa edicions que inclouen a The Nymph i Nirvana. Així, comenzarón a perfilar sumi segon treball, Suicide Doors, Produït per Rob Younge (Ràdio Birdman), però que mai llegit a veure la llum.

Aquest infern i aquesta addicció a les drogues va fer que Small compongués i escrivís les lletres dels talls que composen Metallic I.O.U, l'àlbum que el va tornar als escenaris i sumi volta a la carretera per participar en gira al costat de Social Distortion i Supersuckers. Una època marcada també per la substitució de Bryan Small a la guitarra de la banda de Mike Ness, de qui considera que són "ànimes afins totalment". Una col·laboració que treu a Ness a produir el següent disc de The Hangmen el 2007: In the City.

La seva marxa continua i el 2012 publiquen East of Western, el seu penúltim treball abans que Cactusville veiés la llum, en 2019, editades pel segell Acetate Records. Àlbum que presenten en aquesta gira 2.020.


No hay comentarios:

Publicar un comentario