miércoles, 19 de febrero de 2020

Montañez ens presenta "Minsk - Praga - Budapest"


Aquest divendres el nou disc de Montañez presenta "Minsk · Praga · Budapest" 
El temps, l’amor i la mort són els motius que acompanyen a aquest nou treball
Amb aquest treball el músic i autor marca un punt d’inflexió per reivindicar 10 anys de carrera musical i consolidación com a artista, tot dibuixant un univers propi que ja s’entreveia a "Anòxia", el seu disc anterior. Per escenificar aquesta evolució el projecte passa a anomenar-se Montañez , una espècie de muda que deixa al descobert un segell molt personal. 

Una trilogia: tres EP, tres escenaris, tres amors: A través d’una trilogia, ​Minsk · Praga · Budapest​, ​que té tres ciutats com a escenari, viatgem per tres perspectives de l’amor: Budapest i la passió, Minsk i la nostàlgia i Praga i la complicitat. En l’aspecte musical la veu de Montañez ha guanyat més profunditat i expressivitat que mai. ​Minsk · Praga · Budapest​, ​arranjat i produït per Pau Romero, ens porta unes sonoritats que beuen de Mumford&Sons, The Pines i Passenger entre d’altres

Com el seu títol indica, aquest disc és el resultat d’un viatge​. Les ciutats són l’escenari on s’esdevé la vida i la mort, l’amor i la passió, la majestuositat i la decadència. Jordi Montañez ens convida a viatjar amb ell en una búsqueda constant d’allò més essencial: la bellesa.

Properament presentarà el disc en directe el proper 7 de març al Barnasants (al Harlem Jazz de Barcelona) i el 4 d'abril al festival Terra de sons de La Garriga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario