sábado, 22 de febrero de 2020

Le Nais presenta EP “When I Can't Speak but I Can Sing”


Ja fa setmanes que el nom de Le Nais ressona amb força arreu del país, i és que des de la confirmació al cartell del Primavera Sound 2020 moltes mirades s’han fixat en els moviments de l’artista catalana.

Amb els llançaments de Burning, We Forgot i Revolution, i ara amb Hurricane, que completa l'EP, Le Nais ens apropa al seu EP debut: “When I Can't Speak but I Can Sing” que s'ha publicat avui divendres 14 de Febrer, i es presenta també avui mateix a les 21h a la Sala Heliogàbal de Barcelona, a Gràcia.

Aquest treball debut és un recull de quatre cançons que de ben segur no deixaran a ningú indiferent. Musicalment suposa un viatge a una sonoritat atmosfèrica creada a partir de sintetitzadors i samplejos sense perdre la part més orgànica del seu so. La mateixa Le Nais ens convida a trobar-hi els diversos elements de la vida quotidiana que hi ha amagats entre els sons de l'EP: el so d’unes monedes, una ampolla de vidre i fins i tot ella mateixa mossegant una pera.

La màgia, però, la trobem dins de les lletres. Poemes amb un missatge molt clar que des d’una veu ferma però trencada, criden als quatre vents a la revolució. Al canvi personal i social. A la importància d’una mare. I sobretot, a l’esperança.


No hay comentarios:

Publicar un comentario