domingo, 23 de febrero de 2020

El Último Mono ens presenta "Préndelo otra vez"


El Último Mono és un grup d'indie rock format a Barcelona per Sergio Ruiz (Vocalista i guitarra rítmica), David Hernández (Baix), Christian Bernaus (Bateria) i Jordi Morales (Guitarra solista). Neix el 2016 com un projecte musical, que lentament es converteix en una bona oportunitat de donar veu a quatre amics que decideixen tornar a agafar els seus instruments, deu anys després dels seus primers assajos.

Després de donar els seus primers passos en concursos com l'Enterprise 2016 (finalistes), el Concurs de música de Badalona 2016 (finalistes) i gaudir del seu pas per diferents sales i esdeveniments (FNAC, Razz3, La Bàscula, FM Sant Adrià de l'petons, etc. .) la banda s'embarca en l'enregistrament del seu primer EP autoeditat "Cosas que todo el mundo sabía menos yo" (2018), el qual han presentat per diferents ciutats de el país després unir-se a segell independent Polar Records en 2019.

Un any més tard, el grup consolida el seu so en el seu nou treball: "Préndelo una altra vegada", que es publicarà el 21 de febrer amb Polar Records. Produït per Edgar Beltri (Los Tiki Phantoms, Manuela Vellés, Lidia Guevara, Ginestà, Kelly Kapowsky ...). Gravat i masteritzat a L'Atlàntida Estudi (Barcelona) per Mario Patiño (La Pegatina, Bongo Botrako, Blaze Out, Ocellot ...).

"Préndelo otra vez" és sisme, funeral, foc i resurrecció. És un disc d'indie rock amb melodies potents que es recolzen en un "wall of sound" carregat d'efectes que et submergeix de ple en les seves cançons. Les seves lletres exploren temes i qüestions que es plantegen després de sentir el pes de la ineludible quotidianitat, de què es planteja si s'ha triat el camí correcte.
Un disc fresc, potent i enèrgic 

PRÒXIMS CONCERTS:

Dissabte 8 febrer
Polar Live Weekend Festival. Costello Club (Madrid)

Dissabte 29 febrer
Diobar (Barcelona)

Dissabte 28 març
Shake! (Bilbao)

Dissabte 4 abr
Polar Live Weekend Festival (Lleida)

Dissabte 30 Maig
Polar Live Weekend València (Veles e Vents Amstel art)


No hay comentarios:

Publicar un comentario