sábado, 4 de abril de 2020

Che Sudaka llança #LaRockolaConectando Live Fest!, festival online


Com a tants artistes, a Che Sudaka el va enganxar el confinament per la pandèmia de Covid-19 en plena gira pel continent europeu. Sort la seva, els quatre barcelonins havien pogut connectar, amb la seva festa popular, amb les ànimes rebels de 32 ciutats i penjar el cartell de "sold out" a ciutats com Berlín, Colònia o Stuttgart, abans que la responsabilitat per la seva salut i la de dels seus fans els obligués a tornar-se a Barcelona.

Després d'haver de cancel·lar les seves últimes sis actuacions en ciutats com Munic i Budapest, els músics van decidir seguir amb el seu "Connectant Tour" via xarxes socials. Però el cor els va demanar una transformació del concepte. En aquests temps de crisi global el més assenyat és unir els cors i fer-los bategar a l'uníson a el so de l'amor!

Així que Che Sudaka s'ha fet amfitrió d'un espai compartit a servei d'una comunitat musical extraordinària: La Rockola "Insert Coin", plataforma de l ' "underground mundial" que el grup va iniciar fa set anys i que a dia d'avui uneix a 290 artistes i bandes independents de quaranta països, entre ells més de cent estatals.

El dia 17 de març va néixer el #LaRockolaConectando LIVE FEST! i cada dia, sense interrupció, el públic pot gaudir de les actuacions en directe d'artistes de tot el planeta des de casa seva, transmeses des del Facebook oficial de Che Sudaka que, d'aquesta manera, s'ha convertit en un punt de trobada, una sala de concerts virtual, un centre social on músics i melòmans de tots els continents es connecten per saludar i gaudir una estona junts.

Cada dia a les 19: 30h. les ràdios independents que donen suport a el col·lectiu de la Rockola en el món sencer realitzen la prèvia dels concerts. Les bandes comencen a les 21h. (La primera) i a les 22h. (La segona).

Lloc de el festival:

Per conèixer el projecte La Rockola INSERT COIN:
https://www.facebook.com/larockolacavernicola/


AGENDA  #LaRockolaConectando Live Fest!

01/4 #16 PIRATA BOING RADIO! (FIN) / TAKI (ECU) / BNEGAO (BRA)

02/4 #17 RICKY MUNDO RADIO (ESP) / RADIO REVOLUCION (ES) / MAL ÉLEVÉ (DE)

03/4 #18 CANELA N'DRAMA (ES) / DAVID KAWOOQ (COL)

04/4 #19 BUENAS Y SANTAS (ARG) / GAMBEAT “RADIO BEMBA SOUND SYSTEM” (FR)

05/4 #20 RADIO MANDINGA (URU)/UN P'TIT GARS DU COIN (FR)/PDRITO GOGOL BORDELLO (USA)

06/4 #21 TRIBUBU (DE)

07/4 #22 AGUSTIN SANTINO (ARG) / LAS MANOS DE FILIPPI (ARG)

08/4 #23 FUNKALLEROS (AUS)

09/4 #24 SOMBRERO CLUB (ARG) / KARAMELO SANTO (ARG)

10/4 #25 FEIERABEND POETIC CUMBIA (DE)

11/4 #26 ALEX PAQUETTE (CAN) / CAPRICORNIO MAN de EL GRAN SILENCIO (MEX)

12/4 #27 RADIO MANDINGA (URU) / XANGUITO (ESP)

13/4 #28 PERRO VERDE (ARG)

14/4 #29 RUMBA KATXAI (ESP)

15/4 #30 MOY BARBA (MEX)


No hay comentarios:

Publicar un comentario