domingo, 5 de abril de 2020

RAMBALAYA, nou projecte d'Anton Jarl, bateria de Los Mambo Jambo y Los Saxofonistas Salvajes.



Rambalaya és una banda liderada per la bateria d'Anton Jarl, principal compositor de la majoria de cançons, que completaven originalment Jonathan Herrero a la veu, Hèctor Martín a la guitarra, Matías Míguez a el baix, i Fernando Tejero a el piano i el Hammond, a als quals s'uneixen ara els vents de Pol Prats, saxo tenor i baríton, i David Pastor, trompeta, per donar forma a un disc homònim que dóna continuïtat a l'EP que publicaven fa tot just un any i mig, encara sota el nom de The Ramblers.

Més que solvents en la composició, i sobrats de perícia instrumental, un autèntic all-star de músics donen naixement a aquest projecte com a complement a la seva presència en bandes com Los Mambo Jambo, A Contra Blues, Koko-Jean & The Tonics o Los Saxofonistas Salvajes, i ho fan buscant ampliar els horitzons que sempre han caracteritzat a la seva música. Opten per la lluminositat i la superposició d'estils, i la jugada els surt fantàstica. Aconseguint un sorprenent equilibri entre el clàssic i l'actual.

Amb el Rhythm & Blues dels 50 i els 60 com a base, el grup sona perfectament contemporani en peces tan excelses com «bootlegger Man», «Xip On Your Shoulder» o «Talking To Myself», el component cinematogràfic, altres de les característiques de la seva música, es veu emfatitzat per la magnífica producció de el sempre infal·lible Dani Nel.lo. Un disc d'aquells difícils d'oblidar perquè estan destinats a romandre molt, molt de temps, a la banda del teu reproductor de música.


No hay comentarios:

Publicar un comentario