martes, 14 de julio de 2020

b1n0 presentaran el seu disc debut en directe aquest estiu

Fotografia de Lluís Tudela

b1n0 presentaran el seu disc debut en directe aquest estiu. Entre les dates que tenen ja programades, destaca el concert de el 30 de juliol dins de Sala Barcelona, ​​que comptarà amb les col·laboracions de Núria Graham, Adriano Galante de Sewards i Pau Vehí de North State.

Un únic concert a l'Apolo ha estat suficient per situar a b1n0 com un dels projectes musicals made in Barcelona més interessants dels últims anys. Emili Bosch i Malcus Codolà serpentegen entre uns i zeros, ondulant al seu pas sons que fonen l'experimentació electrònica amb la delicadesa pop, en la mateixa línia que noms com The Blaze, James Blake, Mura Massa o Tyler, The Creator. A la recepta del seu particular còctel trobem tot tipus d'instruments (tirant bona mà a les infinites possibilitats de sintetitzadors i samplers) combinats amb els sons que produeixen diferents objectes quotidians com forquilles o caixes de sabates. A les innovadores creacions d'aquest duo es van adherir diferents artistes convidats per formar el seu primer disc homònim b1n0 (Foehn Records, 2019). Així, les veus de Núria Graham, Phoac, Adriano Galante de Seward i recentment Joan Pons d'El Petit de Cal Eril en el seu últim single Dance Dance Decadence (més de 100.000 escoltes a Spotify) configuren les diferents cares de la seva polièdrica estètica sonora.

Les dates inicialment previstes de la gira de sales i festivals (entre ells, el Sónar) de presentació del disc es van veure òbviament ajornades o cancel·lades. Les noves dates de presentació són:
- 12 de juliol - Terrassa, Nova Jazz Cava 
(B1n0 + Nara Is Neus)
- 30 juliol - Sala Barcelona, ​​Castell de Montjuïc (B1n0 & fr1end5 + Phoac + John Heaven DJ)
- 17 d'agost - La Bisbal

"El debut d'b1n0 és un passeig il·luminat per un camí que recorre el camí de el soul electrònic, sintetitzadors vetustos, R & B d'avantguarda i mutacions diverses de la música urbana de llarg recorregut deganal. No parlem de sons importats d'Estats Units reubicats en l'imaginari musical des de fa tot just un lustre, sinó d'una obra que busca i rebusca en sons nous i antics"


No hay comentarios:

Publicar un comentario