martes, 28 de julio de 2020

El Susurro és una plataforma perquè els artistes puguin monetitzar els seus concerts en streaming

El Susurro

El Susurro és una plataforma especialment creada perquè els artistes puguin monetitzar els seus concerts en streaming i els espectadors gaudeixin d'una experiència única.
Una plataforma diferent que oferirà concerts exclusius en espais originals i amb ànima, on els artistes mostraran continguts nous, col·laboracions, material que no es podrà veure en altres llocs.
Serà també un espai de connexió amb artistes d'Iberoamèrica, a l'abast de el públic en qualsevol lloc on es trobi, amb qualitat professional d'imatge i so, una atenció personalitzada a l'espectador perquè gaudeixi d'una experiència i un sistema de pagament via paypal i targeta de crèdit.
El concert d'inauguració anirà a càrrec del cantautor costa-riqueny Esteban Monge el proper dissabte 25 de juliol. Monge ha obert concerts per a Mercedes Sosa, Camilo Sesto o Ismael Serrano i ha girat per França, Espanya i Mèxic. Oferirà un acústic exclusiu des de la seva Sant Josep natal per a un aforament reduït.

El Susurro la nova plataforma de concerts en streaming que es presenta al Primavera Pro
El Susurro és una plataforma creada durant el període de confinament per l'Covid-19, que permet als músics monetitzar els seus concerts en streaming i a el públic gaudir d'una experiència única i interactiva.
Durant aquest període els músics han ofert i segueixen oferint concerts a través de les xarxes socials sense remuneració: la plataforma neix amb la voluntat que els seus concerts en línia siguin remunerats pels seus seguidors, donant-li valor al seu treball i a el de tots els professionals que l' fan possible.

El Susurro és una iniciativa de Rosazul Música, productora dirigida pel cantautor barceloní Daniel Cros, en coordinació amb altres gestors de diferents punts d'Iberoamèrica: Ciutat de Mèxic, Medellín, Sant Josep i Madrid.

El Susurro ha estat seleccionada pel Primavera Pro per formar part del seu Showroom 2020, la secció que el Festival reserva per a la presentació de projectes innovadors.


1 comentario: