lunes, 27 de julio de 2020

Soyla presenta el seu àlbum debut homònim


El primer àlbum de la formació de Barcelona Soyla, ​​que porta el mateix nom que el grup, està disponible a totes les plataformes digitals des del dimarts 21 de juliol.
Amb aquests deu temes Soyla presenta la seva música a el món i ens ofereix l'estil personal de el grup, que barreja l'indie rock amb pinzellades d'estils molt diversos.
Soyla tracta sobre els sentiments crus de el món actual, des de les relacions, amb els seus punts bons i els seus punts tòxics, als sentiments de desconnexió i solitud que neixen de la digitalització.
L'àlbum ha estat produït per Manuel Colmenero (Vetusta Morla, Nena Daconte ...) i la portada de l'àlbum és obra de l'reconegut fotògraf Biel Capllonch i el director creatiu Edu Pitarch.

El llançament d'aquest àlbum debut ve acompanyat d'un nou videoclip per al tema "Imperio de Sal", produït per Tundra Studio. El tema és l'himne indie ideal per a aquest estiu de tímid desconfinamiento.

Encara que com a formació Soyla està en els seus principis, la veritat és que els seus integrants (Micky Laborde, Jordi Pegenaute, Patricia Serrano, Bernat Guàrdia i Pep Terricabras) ja porten molt de temps en el sector, i han passat per grups com Loquillo i Los Trogloditas, Els Catarres, La Troba Kung-Fú o Sol Picó. Ara, de la mà d'Heredia Produccions (Estopa, etc.) i The Project, debutaran en els escenaris al Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols els dies 7, 15, 16, 18, 20 i 21 d'agost.


No hay comentarios:

Publicar un comentario