domingo, 5 de julio de 2020

Electronikboy torna amb l'EP d'electropop "Affair de verano"


Electronikboy torna amb l'electropop "Affair de verano" La versió 2020 al costat de 6 remescles més

Encara que 1042 Quilòmetres els separen (Sevilla-Santa Coloma de Gramenet-Barcelona), Juani Misterfly, Xavi Villena i Hugo Ramos porten més de 12 anys creant cançons gràcies a les xarxes, a mig camí entre Sevilla i Barcelona.
Amb diversos àlbums a les seves esquenes i una trajectòria imparable, són de les poques bandes de pop electrònic del nostre país que poden presumir d'haver editat els seus temes a Mèxic, Japó i Rússia, demostrant que la seva música no té fronteres.
Tòquio, Osaka, Berlín, NY, Los Angeles, Lima i Tijuana, són algunes de les ciutats on han ofert el seu xou en directe, qualificat per molts dels seus seguidors com el perfecte cabaret electrònic. I no només això, a nivell nacional han participat en Festivals com el Sintonizza (Barcelona), El Dia de la Marmota (Sevilla), Autumn Music Days (Sevilla), FIA (Barcelona) o el Mado (Madrid) compartint escenari amb Fangoria, Nancys Rubias, Hidrogenesse, The Pinker Tones, Detergent Líquid o Exonvaldes.
Versàtils i camaleònics a l'escenari, els seus concerts són una injecció d'energia per a tots els que els gaudeixen, no deixant ningú indiferent. La connexió entre el públic i Electronikboy en els directes és indubtable, provocant aquesta química que molt poques bandes són capaços d'establir amb la seva audiència. No importa les vegades que els hagis vist, sempre et tornen a sorprendre.
El seu primer treball, 'Débuts', va ser premiat com a Millor Àlbum de Música Electrònica per la revista 'LH Magazine' i amb el segon 'Voilà!' Van arribar a les semifinals d'Eurovisió per representar el nostre país. En 2017 va arribar el seu últim àlbum fins a la data, 'Cortocircuito', que ens va regalar diversos EP 's de remescles i treballs audiovisuals per a cada un dels seus temes.
I si hi ha alguna cosa que caracteritza totes les seves publicacions, és el acompanyar cadascuna de les seves cançons amb immillorables dissenys amb la col·laboració dels millors artistes gràfics del nostre país: La Mujer Barbuda, Iván García, Juan Castaño, Rajah, Curro Jackson o Kiko Alcázar , entre altres, han posat la imaginació i el talent a el servei de la banda.
Mentre ultimen detalls de la producció del seu nou àlbum, ens presenten la versió 2020 de 'Affair d'Estiu', un EP amb 6 remixes per ballar d'Eivissa a Mykonos, gaudint de el sol i sentint-nos com ‘Estrellas de Vacaciones en el Mar’ ¿ preparats?

No hay comentarios:

Publicar un comentario