jueves, 2 de julio de 2020

PATI PlaH Festival Solidari amb els afectats COVID-19 a Sant Cugat del Vallès



Avui al blog LMALF, parlem de El pati PlaH de Sant Cugat del Vallès és un pati petit i per complir les distàncies de seguretat i els aforaments normatius (volen reprendre però no rebrotar) només posaran 20 cadires a disposició del públic Els concerts seran a les 19h, amb alguna excepció, i si el concert de les 19h s'omple obrirem la possibilitat de fer un segon concert a les 21h. 
Com que es tracta d'una activitat casolana no podem vendre entrades, farem aportacions als músics per lo bé que ho fan. Això limita la gestió amb plataformes de tiqueting i ho faran més d'anar per casa.

El sistema de reserva és el següent:
-📲Rebreu un enllaç a un formulari d'internet, a allà podreu fer la reserva de l'espectacle i passi que desitjeu i el nombre de cadires que voleu, només es poden reservar un màxim de tres cadires per formulari. 
-📩Un cop omplerta la vostra petició i enviat el formulari en uns dies rebreu la confirmació de la reserva i les indicacions per fer l'aportació. 
-💶Un cop confirmada l'aportació rebreu un segon correu confirmant la vostra cadira.
⭐ L’aportació mínima és de 10€ per cadira, no hi ha màxima, recordeu que tot el recaptat serveix per pagar als músics, l'equip i tot el que sobri anirà destinat a un projecte solidàri per pal·liar els efectes de la COVID-19.

FORMULARI DE RESERVA DE CADIRES 


Grup de whatsapp on aniran enviant tota la informació:
https://chat.whatsapp.com/K0JWTn1JmaP8frOPruRNKY

Va començar ahir, pero teniu molts concerts per triar, nomès cal que mireu el cartell del inici

No hay comentarios:

Publicar un comentario