lunes, 14 de septiembre de 2020

Txua presenta “No estás sola”

Txua llança el seu primer disc en solitari després de dues dècades de trajectòria musical. El nou àlbum neix amb el nom de "Renacer" i aposta per la diversitat i la maduresa musical, sempre marcat per una actitud positiva en les seves lletres i melodies. L'artista ofereix un estil totalment diferent a el rock urbà a què venia acostumant i incorpora la seva experiència vital i musical.

El seu primer single, “No estás sola”, és una defensa del feminisme. Dins el mateix plàstic s'inclou una segona versió protagonitzada per 9 dones que han volgut sumar-se a aquest cant en defensa de la igualtat (Ana Jordá, Lucia Verdú, Marina Sweet, Electric Xandra, Afrika Bouzas, Pilar Pastor, Meli Mar, Leila Diaz i Rocio Ro). 9 dones en un disc amb 9 cançons. El número 9 (nou) és el signe dels ideals, l'interès Universal i l'esperit de combat amb fins humanitaris. Simbolitza la llum interior. Aquest número és totalment independent i amb enfocament optimista cap a la vida.

En el segon track canta “No te rindas”, un poema a què li ha posat música i que tradicionalment s'ha atribuït a Mario Benedetti, tot i que és, en realitat, d'autor desconegut.

L'àlbum "Renacer" marca un gir en la trajectòria de Txua a què avalen 20 anys en la música i amb el qual han col·laborat artistes com Fernando Madina (Reincidentes), Pedro (La Fuga), Gato Ventura, Ceu, Nacidos de la tierra, etc.

Al llarg de les dues últimes dècades, Txua ha compartit escenari amb grups de la talla de Fernando Madina (Reincidentes), Pedro (La Fuga), Gato Ventura, Ceu, Nacidos de la tierra, etc. ... i actualment malgrat als temps que corren comença la seva gira tant en acústic com en elèctric.

Un disc càlid, amb lletres plenes de poesia i una música totalment personal i intransferible. Dóna-li al play i descobreix com és Txua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario