sábado, 28 de noviembre de 2020

Alderaan presenta el disc "Frozen Tears"

Alderaan és un projecte de Txus Di Fellatio (bateria, líder i fundador de Mägo d'Oz), que neix de la necessitat d'aquest artista de compondre i gravar cançons en anglès i explorar altres mercats, a part del llatí.

Aquest projecte va ser ideat fa mesos davant la idea de compondre un grapat de cançons per a un futur disc en solitari de la cantant femenina de Mägo d'Oz, Patricia Tapia, i va ser tan brutal el resultat, que el mateix Txus va decidir muntar una banda amb components de les més reeixides bandes de Metall espanyol.

Per això, va comptar amb: El baixista de Saratoga, Niko del Ferro; el teclista d'Avalanch, Manu Ramil; el guitarra de Warcry, Pablo García; i el seu inseparable escuder Manuel Seoane (Mägo d'Oz). Aquest últim va arreglar el tema compost per Txus i es van disposar a gravar la cançó "Frozen Tears" en els estudis Cube, sota la producció d'Alberto Seara "Flor" (Mägo d'Oz, Sôber, Los Suaves, etc.).

El videoclip que acompanya aquest primer single "Frozen Tears" va ser realitzat per Mario Ruiz de Krea Films i les fotos van ser preses per la fotògrafa Nat Enemede.



No hay comentarios:

Publicar un comentario