martes, 1 de diciembre de 2020

Els italians Skassapunka ens presenten "Revolutionary Roots"

Skassapunka és una banda italiana de ska-punk, nascuda el 2008 a Lainate, província de Milà, amb fortes conviccions antifeixistes i antiracistes.

El 2012 produeixen l'EP Purgamentum Dedecusque, que permet a la banda realitzar una gira, ampliant cada vegada més els seus horitzons, des de l'underground musical nord-italià. El 2013 publiquen el seu primer àlbum de llarga durada, Di-vento In-vento, presentat amb un tour que els va portar a creuar tota la península italiana i fins i tot, l'any següent, comencen a creuar les seves fronteres. Al març de 2015, publiquen Il Gioco de l'Silenzio, el segon àlbum, en el qual hi ha col·laboracions d'artistes com Enrico, de Enrico, de Los Fastidios, Talco, presentat amb un tour ple de dates a Itàlia, Alemanya i Suïssa .

En gener 2016 llancen el single We Want to Dance Ska, cançó que donarà nom a l'tour de primavera-estiu, que s'estén per diferents països europeus i, a la fi de la qual, es produeixen canvis importants en la formació de la banda . A el mateix temps, preparen un nou àlbum, Rudes Against (amb la participació de Cippa de Punkreas, Simone de NH3 i Teo de Rootical Foundaition), publicat al febrer de 2017, a el qual seguirà una nova gira, Rudes Against Tour , que els porta a uns cinquanta escenaris entre Alemanya, Àustria, Itàlia, Suïssa, Espanya i França.

En 2018 la banda compleix 10 anys d'activitat, que celebrarà al costat del seu públic amb el llançament del seu quart àlbum, Endavant, i amb el començament d'un nou tour europeu. Durant aquest tour la banda va tenir l'oportunitat de compartir l'escenari amb bandes de la talla de The Locos, The Real Mckenzies i The Bombpops, a més de tocar per als grups ultra dels clubs de futbol 1. FSV Mainz i de FC SANKT PAULI.

En 2019 es produeix un canvi en el line-up de la banda: s'agrega una segona guitarra i Davide reemplaça al cantant anterior, Fu. Al maig arrenca el tour, que pren el nom de el nou senzill Paradox.

A final d'aquest any 2020, de la mà de Maldito Records, veu la llum el seu nou treball, Revolutionary Roots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario