lunes, 30 de noviembre de 2020

Premis ARC 2020

 

Davant la situació de crisi del sector creada per la pandèmia de la Covid-19, els Premis ARC, amb més vigència que mai, donaran visibilitat aquesta tardor al sector reivindicant l’esforç de creadors, artistes, grups de música, empreses i professionals de tot el sector musical per omplir de continguts els mesos de confinament, i reivindicant la reconversió dels formats que ha obligat la represa de l’activitat en la desescalada.

La Gala de lliurament dels Premis ARC es celebrarà aquest novembre, en un any complicat i difícil, amb restriccions i anul·lacions de concerts, ple de novetats tant pel que fa a innovació en les propostes, tècniques com musicals, donant motiu a reivindicar i fer visible cadascun dels artistes, empreses i entitats que han treballat per tirar endavant en una situació d’incertesa i desolació en un context crític i de crisi social i econòmica.

És per aquest motiu que els Premis ARC 2020 volen reconèixer a tot el sector de la música com a col·lectiu d’artistes i empreses que han treballat intensament per a reactivar el sector i denunciar la situació precària en que es troba. Amb aquesta intenció, els Premis ARC es transformen en Reconeixements a propostes artístiques i activitats de diferents entitats, festivals, festes majors, teatres i auditoris, premsa i mitjans de comunicació explicant a més, com aquests projectes i tants d’altres, s’han vist afectats per la crisi i agreujats per la poca col·laboració institucional.

Finalment, els Premis ARC també pretenen reconèixer les propostes artístiques més innovadores realitzades dins dels mesos d’estat d’alarma Covid-19, així com la tasca de professionals com mànagers, promotors i agents de zona.

ARC, MÉS DE 40 ANYS GESTIONANT MÚSICA EN DIRECTE

ARC és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país. Amb més de 40 anys d’història, ARC es pot considerar el Col·legi Professional dels mànagers, els agents de zona i els promotors, una peça clau per entendre aquest sector. Per aquesta raó hi ha associades les més de 70 empreses més importants del sector en viu, que representen un 80% del volum empresarial català.

 

L’ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS ARC 2020

La gala tindrà lloc dilluns 30 de novembre a les 19h a la Sala Barts de Barcelona, seguint totes les mesures de seguretat decretades.


NOMINATS RECONEIXEMENTS ARC 2020

1. RECONEIXEMENT A LA INICIATIVA D’ENTITATS I/O ASSOCIACIONS QUE HAN IMPULSAT INICIATIVES EN PRO DEL SECTOR

ActuaAyudaAlimenta

Alerta Roja

ASACC 

 

2. RECONEIXEMENT A LA INICIATIVA DE TEATRES O AUDITORIS

Auditori de Girona 

Auditori de Sant Cugat

Teatre de Lloret de Mar

 

3. RECONEIXEMENT A LA INICIATIVA DE FESTES MAJORS

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Platja d’Aro

Ajuntament de Sarrià de Ter


4. RECONEIXEMENT A LA INICIATIVA DE CICLES DE MÚSICA o FESTIVALS

Cruïlla XXS

Les Nits d’Acústica

Festival de la Porta Ferrada


5. RECONEIXEMENT A LA INICIATIVA DEL GRUP O ARTISTA REVELACIÓ 

Aiala

Maria Jaume

Stay Homas

 

6. RECONEIXEMENT AL PROJECTE ARTÍSTIC MÉS INNOVADOR REALITZAT EN CONFINAMENT I/O ADAPTAT A LA SITUACIÓ DE NOVA NORMALITAT

“De Viatge amb el Rock” by The Pink Goats

Stay Homas

Tothom a casa i la música a la plaça


7. RECONEIXEMENT AL MITJÀ DE COMUNICACIÓ I/O PERIODISTA QUE HA DONAT VEU A LES INICIATIVES MUSICALS REALITZADES DURANT LA PANDÈMIA

Jordi Bianciotto

Canal33 

Xavi Canalias


8. RECONEIXEMENT AL MÀNAGER D’ARC QUE HA DESTACAT PER LA SEVA TASCA PROFESSIONAL CAP ALS ARTISTES 

Gerardo Sanz 

Ixent Sampietro

Jordi Freixes


9. RECONEIXEMENT AL REPRESENTANT / AGENT DE ZONA D’ARC QUE HA DESTACAT EN L’ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS

Berta Ferrer

Iban Orobitg

Josep Miquel Gámez

Juli Tardio 

Medir Mujal

Montserrat Viñuelas


10. RECONEIXEMENT AL PROMOTOR D’ARC QUE HA DESTACAT EN L’ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS

Joan Roselló

Rosa Galbany

Xavi Pascual

 

11. PREMI A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL 

Es farà públic el mateix dia de la gala.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario